Τελευταία ενημέρωση 20:38

Σε θρίλερ για γερά νεύρα έχει εξελιχθεί τις τελευταίες ώρες η υποψηφιότητα που κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Χανίων, ο πρώην Νομάρχης κ.Γρηγόρης Αρχοντάκης, με το ψηφοδέλτιο της \”Δημιουργίας Ξανά\” μετά την συνεργασία των κ.κ.Τζήμερου και Μάνου (Δράση).

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Αρχοντάκης θα έμπαινε επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στα Χανιά, κάτι που όπως φαίνεται προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στην ΝΔ.

Και αυτό, γιατί είναι γνωστές οι φιλικές και πολιτικές σχέσεις του κ.Αρχοντάκη με την Ντόρα Μπακογιάννη, γεγονός που εκτιμήθηκε πως θα \”αφαιρούσε\” ψήφους απο την ΝΔ μετά την συνεργασία της με την ΔΗΣΥ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, απο την ΝΔ εστάλει μήνυμα στην κα Μπακογιάννη πως εαν ο κ.Αρχοντάκης είναι υποψήφιος στα Χανιά με την \”Δημιουργία Ξανά\”, αλλάζουν τα δεδομένα και δεν μπορεί να τεθεί ως επικεφαλής της λίστας της ΝΔ ο πρώην βουλευτής της ΔΗΣΥ κ.Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Μετά απο αυτά και ειδικά μετά απο τις σχετικές \”πιέσεις\” , οι πληροφορίες κάνουν λόγο για απόσυρση της υποψηφιότητας του κ.Αρχοντάκη, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί η να διαψευσθεί τις επόμενες ώρες.

Πάντως αργά το απόγευμα η ΝΔ ανακοίνωσε τις λίστες του κόμματος με τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη να βρίσκεται στην 1η θέση του ψηφοδελτίου στα Χανιά, ενώ ακολουθούν οι Μ.Βολουδάκης, Κ.Βιρβιδάκης, Κ.Γύπαρης, Γ.Δασκαλάκης και Άννα Κοντολαιμάκη.

Η \”διαμάχη\” στο Twitter

Στο μεταξύ στο Twitter πέρασε η διαμάχη για το θέμα του Γρ.Αρχοντάκη, καθώς στην σελίδα του o κ.Μάνος έγραψε τα εξής :

\”Υψηλή πολιτική ΝΔ-Μπακογιάννη στα Χανιά. Απειλούν τον υποψήφιο μας Γρηγόρη Αρχοντάκη διότι στεναχωρούνται οι Μαρκογιαννάκης-Βολουδάκης.\”

Άμεσα απάντησε ο Μανούσος Βολουδάκης : \”Να επανορθώσετε άμεσα την προφανή -όσον αφορά εμένα τουλάχιστον – συκοφαντία.\”

\"\"

Ναπολέων Σαραντίδης
sarantidis@flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook