Με επιτυχία συνεχίζεται η 2η πανελλήνια έκθεση κλασικών οχημάτων στο Νεο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου στη Ν. Αλικαρνασσό (περιοχή 2 αοράκια – ΒΙΠΕ).

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι την Κυριακή 3 Ιουνίου.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι τις καθημερινές 5 απόγευμα έως 10 βράδυ και Σαββατοκύριακα 10 το πρωί  με 10 το βράδυ .

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 3 Ιουνίου στις 8.30 το βράδυ θα γίνει η τελετή λήξης της 2ης πανελλήνιας έκθεσης κλασικών οχημάτων με την απονομή τιμητικών επαίνων στους συμμετέχοντες ιδιοκτήτες κλασικών οχημάτων καθώς επίσης και η απονομή κυπέλων στους νικητές των καλλιστείων.

Επίσης ο επισκέπτης θα μπορεί να απολαύσει ένα ταξίδι στον χώρο της αυτοκίνησης μέσα από σπάνιες φωτογραφίες από το 1880 – 1980 καθώς επίσης να παρακολουθήσει DVD από τις επισκέψεις μας σε μουσεία, εκθέσεις και ράλλυ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Σάββατο 2 Ιουνίου το πρωί έρχονται από την Αθήνα αρκετοί φίλοι με τα κλασικά τους αυτοκίνητα προκειμένου να περάσουν το τριήμερο του Αγ. Πνευματος στην Κρήτη.

Νωρίς το πρωί θα γίνει η υποδοχή τους στο λιμάνι του Ηρακλείου και στη συνέχεια θα πάνε με πομπή στο κέντρο του Ηρακλείου όπου θα παραταχθούν τα αυτοκίνητα στην πλατεία Ελευθερίας πριν κατευθυνθούν στον εκθεσιακό χώρο.

Τη Δευτέρα, ημέρα του Αγ. Πνεύματος, στις 10.00 θα πραγματοποιηθεί ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΑ με προορισμό τα ΜΑΤΑΛΑ.

Η αυτοκινητοδρομία θα περάσει από χωριά της ενδοχώρας του Ηρακλείου και θα καταλήξει στο φεστιβάλ στα Μάταλα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook