Μεγάλη ανακούφιση για τους κατοίκους αλλά και τους οδηγούς στα Δειλινά αποτελεί η διάνοιξη της Οδού Ανωγείων η οποία οδηγούσε σε αδιέξοδο και η οποία ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγες ημέρες από συνεργεία του Δήμου Ηρακλείου σε εφαρμογή του σχεδίου πόλης.

Η οδός Ανωγείων είναι παράλληλη με την οδό Μ. Αρχαγγέλου που πρόσφατα διανοίχτηκε ενώ την επόμενη εβδομάδα όταν ολοκληρωθούν και τα έργα ασφαλτόστρωσης θα βελτιώσει την κυκλοφορία μεταξύ των τριών συνοικιών και η πρόσβαση προς τη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων μέσω της οδού Σωπασή θα γίνει ευκολότερη .

Κάτοικοι της περιοχής που συνομίλησαν σήμερα με το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη στο σημείο της διάνοιξης ,του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι η περιοχή μετά την παρέμβαση του Δήμου ουσιαστικά ανάσανε .

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος παρουσία και του Αντιδημάρχου κ. Κώστα Καμπανού επεσήμανε ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει τις αστικές παρεμβάσεις με στόχο την αναβάθμιση των συνοικιών φέρνοντας ως παράδειγμα τις τελευταίες διανοίξεις δρόμων που ενώνουν τρεις συνοικίες (Δειλινά ,Καμίνια ,Θέρισο ) αλλά και την δημιουργία πάρκου πρασίνου με την απαλλοτρίωση έκτασης 4 στρεμμάτων στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων και Σωπασή και θα αλλάξει την εικόνα της περιοχής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook