Την παραίτησή της  από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά, υπέβαλε σύμφωνα με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η μέχρι πρότινος υποψήφια βουλευτής του κινήματος κυρία Χαρίκλεια Ντερμανάκη.

Στην ανακοίνωση της η κυρία Ντερμανάκη επισημάνει μεταξύ άλλων αναφερόμενη στην τοποθέτηση του κ. Κώστα Μουντάκη στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά οτι \”η άδικη και ανήθικη προσπέραση που μου επεβλήθη, δεν θίγει μόνο την προσωπική μου αξιοπρέπεια, αλλά αποτελεί προσβολή στο πρόσωπο μιας ολόκληρης γενιάς ανθρώπων, που μάχονται μέσα από την πολύ δύσκολη καθημερινότητα τους, να αλλάξουν την κατεστημένη δομή των πραγμάτων.\”

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της κυρίας Χαρίκλειας Ντερμανάκη αναφέρει:

\”Με απόλυτη ηθική συνέπεια, απέναντι στον εαυτό μου στην οικογένεια μου στους πάρα πολλούς φίλους που είναι δίπλα μου, αλλά και με σεβασμό στον χώρο της κεντροαριστεράς, στον οποίο ανήκω, υπέβαλλα την παραίτησή μου από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά.

Η άδικη και ανήθικη προσπέραση που μου επεβλήθη, δεν θίγει μόνο την προσωπική μου αξιοπρέπεια, αλλά αποτελεί προσβολή στο πρόσωπο μιας ολόκληρης γενιάς ανθρώπων, που μάχονται μέσα από την πολύ δύσκολη καθημερινότητα τους, να αλλάξουν την κατεστημένη δομή των πραγμάτων.

Η γραμμή που χωρίζει το ήθος από την ανηθικότητα, δεν είναι κάθετη, είναι οριζόντια και διαπερνά όλους τους πολιτικούς χώρους, και κάποιοι πρέπει να καταλάβουν επιτέλους, ότι η ανανέωση δεν συντελείται με την «νεκρανάσταση». (Αυτό ισχύει για όλα τα κόμματα).

Είμαι περήφανη που τιμώ τα γυναικεία μου παντελόνια!!

Η ζωή δεν αρχίζει ούτε σταματάει με την συμμετοχή η όχι σε ένα ψηφοδέλτιο!!

Η ζωή είναι δημιουργία, αέναη πάλη με το στάσιμο εαυτό μας, και αυτό είναι και η πεμπτουσία της ενασχόλησης με την πολιτική!!!

Στη φύση, δεν μπορείς να πας κόντρα. Το νέο πρόσωπο της κεντροαριστεράς, έχει γεννηθεί, ζυμώνεται μέσα σε έντονες κοινωνικοπολιτικές διαδικασίες, και σύντομα θα βρει τη θέση του μέσα στην πολιτική ζωή της χώρας.

Εννοείται ότι παραμένω πιστή στις εξαγγελίες του Ε. Βενιζέλου για αναγέννηση της παράταξης, και ετοιμοπόλεμη, όποτε μου ζητηθεί.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook