Ανοίγει τις πύλες του για το κοινό επίσημα σήμερα το Matala Festival 2012 το οποίο θα είναι πέντε φορές μεγαλύτερο από πέρυσι, με δύο περισσότερα stages, αλλά και κάποια από τα κορυφαία ονόματα της Ελληνικής και Διεθνούς Σκηνής.

Να σημειωθεί ότι όλοι οι συναρμόδιοι φρόντισαν για την καλύτερη χωροθέτηση τόσο του χώρου εστίασης και των δύο μεγάλων μπαρ που έχουν δημιουργηθεί, ένα στο πάρκιγκ κι ένα στην παραλία, καθώς και της τελικής χωροθέτησης γύρω από τη σκηνή.

Η φετινή σκηνή είναι ακόμα μεγαλύτερη σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, ενώ για την καλύτερη πρόσβαση των επισκεπτών, έχουν τοποθετηθεί ξύλινοι διάδρομοι πάνω στην παραλία.

Ταυτόχρονα, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος επόπτευσε χθες  τις εγκαταστάσεις, το χώρο εστίασης, λούνα παρκ, καθώς και τον οικισμό του χωριού, όπου από σήμερα  αναμένεται να «χτυπά» η καρδιά ολόκληρης της Κρήτης.

Οι προσδωκίες είναι πολύ μεγαλύτερες από την προηγούμενη χρονιά, ενώ ήδη δεκάδες είναι τα αυτοκίνητα που έχουν προσέλθει στα Δωρεάν Δημοτικά πάρκιγκ των Ματάλων.

Τονίζεται πως φέτος, έχει προβλεφθεί σε συνεργασία με όλους τους συναρμόδιους φορείς, ακόμα καλύτερη πρόσβαση και ειδικοί δίοδοι εισόδου και εξόδου στον οικισμό, προκειμένου να μην δημιουργηθεί κυκλοφοριακό ζήτημα.

Ο σχεδιασμός έχει γίνει με γνώμονα την προσέλευση πολύ περισσότερων οχημάτων σε σχέση με πέρυσι, ενώ όλοι οι υπεύθυνοι βρίσκονται υπ’ ατμών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook