«Μαϊμού» αποδείχθηκαν οι… πόνοι που έλεγε πως ένιωθε μια 32χρονη τσιγγάνα, όταν επισκέφτηκε έναν γιατρό στην Κέρκυρα συνοδευόμενη από άλλο ένα ζευγάρι 34 και 36 χρόνων και μια 29χρονη συγγενή της! Σκοπός τους ήταν να αρπάξουν ό,τι μπορούσαν από το ιατρείο!

Πράγματι, οι τρεις τσιγγάνοι εκμεταλλεύτηκαν την απασχόληση του 55χρονου γιατρού με την υποτιθέμενη ασθενή, για να ερευνήσουν το ιατρείο και να αρπάξουν από ένα συρτάρι 5.000 ευρώ! Όμως, ο γιατρός τους αντιλήφθηκε και τράπηκαν σε φυγή μαζί με την… άρρωστη! Οι δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή της Πλατυτέρας, όπου οι τρεις γυναίκες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ ο 36χρονος κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Πριν περάσουν τα σύνορα προ τη Βουλγαρία συνελήφθησαν στον Προμαχώνα οι δύο αλλοδαπές ηλικίας 29 και 35 χρόνων, που είχαν αρπάξει διάφορα προϊόντα από το κατάστημα ενός 46χρονου στην Αμπέλα Σερρών προσποιούμενες τις πελάτισσες. Οι δυο άνδρες συνεργοί τους, με το αυτοκίνητο των οποίων είχαν διαφύγει όταν έγιναν αντιληπτές, κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται.
 
Με ένα κατσαβίδι προσπαθούσαν να διαρρήξουν το καφενείο ενός 55χρονου στο Κιλκίς ένας 31χρονος Έλληνας και ένας 27χρονος Βούλγαρος, αλλά συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

zougla.gr