Απίστευτό θράσος είχε ένας 26χρονος Αλβανός ο οποίος όχι μόνο μπήκε στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού σχολείου και άρπαξε υλικοτεχνικό εξοπλισμό αλλά επιτέθηκε σε έναν 54χρονο οποίος επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει μόλις η πράξη του έγινε αντιληπτή!

Συγκεκριμένα χθες το απόγευμα ο 26χρονος μπήκε μέσα στις εγκαταστάσεις του πρώην Αθλητικού Σχολείου Ηρακλείου και αφαίρεσε υλικοτεχνικό εξοπλισμό (οθόνες, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ηλεκτρικές συσκευές).

Οι πράξεις του όμως  έγιναν αντιληπτές από διερχόμενο πολίτη ο οποίος αφού ενημέρωσε την Αστυνομία, επιχείρησε να ακινητοποιήσει το δράστη, ο οποίος στην προσπάθεια του να διαφύγει της σύλληψης και να διατηρήσει τα κλοπιμαία, κατάφερε χτυπήματα με τα χέρια και τα πόδια, στο κεφάλι και το σώμα 54χρονου  και  στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 26χρονο δράστη όπου  στην κατοχή του βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του σχολείου.

Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων ανέρχεται στο ποσό των 1.500,00 ευρώ περίπου ενώ οι προκληθείσες φθορές στις εγκαταστάσεις του σχολικού συγκροτήματος στο ποσό των 3.000,00 ευρώ.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook