Θέμα χρόνου είναι η σύλληψη του 31χρονου τοξικομανή ο οποίος χθες το βράδυ αναστάτωσε μια συνοικία στα Χανιά όταν σε έξαλλη κατάσταση πήρε μια καραμπίνα και πυροβόλησε μια 58χρονη γειτόνισσά του.

Ο 31χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών αλλά και για μια ακόμη απόπειρα ανθρωποκτονίας με μαχαίρι, στις 10:30 το βράδυ της Τετάρτης κρατώντας μια καραμπίνα κατέβηκε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας επι της οδού Κροκιδά, στο ισόγειο, στο σπίτι μιας 58χρονης.

Ο 31χρονος ζήτησε τον γιό της γυναίκας και όταν εκείνη – χωρίς να του ανοίξει την πόρτα – του είπε πως απουσίαζε, τότε αυτός πυροβόλησε δύο φορές στην πόρτα με αποτέλεσμα μια από τις σφαίρες να τραυματίσει την 58χρονη στην πλάτη.

Αμέσως μετά βγήκε έξω, πυροβόλησε άλλες 3-4 φορές εναντίον του σπιτιού προκαλώντας υλικές ζημιές και στην συνέχεια εξαφανίστηκε στο σκοτάδι.

Σε λίγα λεπτά η πολυκατοικία ζώστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ η άτυχη γυναίκα διεκομίσθει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Απο την αστυνομία αναζητείται ο 31χρονος με ιδιαίτερη προσοχή καθώς δεν έχει βρεθεί η καραμπίνα που χρησιμοποίησε και δεν αποκλείεται να την έχει μαζί του.

Την προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτιών της απόπειρας ανθρωποκτονίας διενεργεί η υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook