Την απόφαση της εταιρίας KUONI travel Holding να οργανώσει το ετήσιο συνέδριο της για το έτος 2012 στην Κρήτη ευχαριστούν δημόσια ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου με σχετική ανακοίνωσή τους.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση η εταιρία “Kuoni travel holding” είναι ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς της Ευρώπης , δραστηριοποιείται στο νησί μας πολλά χρόνια και αποδεικνύει πάντα έμπρακτα, και δει σε δύσκολες εποχές, την στήριξη της στον Κρητικό τουρισμό.

Τα ξενοδοχεία του Ηρακλείου , αλλά και όλοι οι φορείς του τουρισμού , θα βοηθήσουν ώστε το συνέδριο να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία .

Να σημειωθεί ότι το ετήσιο συνέδριο της εταιρίας KUONI travel Holding θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο

στο ξενοδοχείο Aquila Rithymna Beach την ερχόμενη Τετάρτη 13 Ιουνίου.
Με δηλώσεις του στο flashnews.gr ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου Ανδρέας Μεταξάς τόνισε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή το γεγονός ότι της εταιρία KUONI travel Holding αποφάσισε να κάνει το ετήσιο συνέδριό της στην Κρήτη.

Μάλιστα η KUONI travel Holding ανέκαθεν αγαπούσε την Κρήτη όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου.

Όπως ο ίδιος ανέφερε, θα προτείνουν δράσεις ώστε να ενισχύσουν από κοινού τη ροή τουριστών από αγορές όπως την Ελβετία και Σκανδιναβικές χώρες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook