Την απόφαση της εταιρίας KUONI travel Holding να οργανώσει το ετήσιο συνέδριο της για το έτος 2012 στην Κρήτη ευχαριστούν δημόσια ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου με σχετική ανακοίνωσή τους.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση η εταιρία “Kuoni travel holding” είναι ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς της Ευρώπης , δραστηριοποιείται στο νησί μας πολλά χρόνια και αποδεικνύει πάντα έμπρακτα, και δει σε δύσκολες εποχές, την στήριξη της στον Κρητικό τουρισμό.

Τα ξενοδοχεία του Ηρακλείου , αλλά και όλοι οι φορείς του τουρισμού , θα βοηθήσουν ώστε το συνέδριο να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία .

Να σημειωθεί ότι το ετήσιο συνέδριο της εταιρίας KUONI travel Holding θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο

στο ξενοδοχείο Aquila Rithymna Beach την ερχόμενη Τετάρτη 13 Ιουνίου.
Με δηλώσεις του στο flashnews.gr ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου Ανδρέας Μεταξάς τόνισε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή το γεγονός ότι της εταιρία KUONI travel Holding αποφάσισε να κάνει το ετήσιο συνέδριό της στην Κρήτη.

Μάλιστα η KUONI travel Holding ανέκαθεν αγαπούσε την Κρήτη όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου.

Όπως ο ίδιος ανέφερε, θα προτείνουν δράσεις ώστε να ενισχύσουν από κοινού τη ροή τουριστών από αγορές όπως την Ελβετία και Σκανδιναβικές χώρες.