Κάθε χρόνο χιλιάδες κάτοικοι της Δυτικής Αφρικής μεταναστεύουν στην Ευρώπη αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον. Οι περισσότεροι εξ αυτών καταλήγουν θύματα μαφιόζων που εκμεταλλεύονται την ανάγκη και κυρίως την άγνοια για τις πραγματικές συνθήκες διαβίωσης στην γηραιά Ήπειρο.

Εξ αυτών των εμιγκρέδων του 21ου αιώνα, υπολογίζονται σε δέκα χιλιάδες οι γυναίκες που καταλήγουν στην πορνεία μόνο από τη Νιγηρία και με προορισμό την Ιταλία. Μόνο στην Νότιο Ιταλία χιλιάδες γυναίκες κάθε ηλικίας με καταγωγή την υποσαχάρια Αφρική και την Νιγηρία καταλήγουν στα κυκλώματα, μαστροπών που εκμεταλλεύονται ακριβώς αυτήν την ανάγκη για μια καλύτερη διαβίωση καθώς και τις ψεύτικες υποσχέσεις σε αναλφάβητους Αφρικανούς που τα κυκλώματα της ευρωπαϊκής μαφίας υπόσχονται τη γη της επαγγελίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δικτύου Αljazeera χιλιάδες γυναίκες από την υποσαχάρια Αφρική έπειτα από σαμανικές τελετές αναγκάζονται να δεχθούν τα χειρότερα βασανιστήρια από σύγχρονους δουλέμπορος ώστε να βρεθούν σε αυτό που ευαγγελίζονται ως «οικονομικό παράδεισο».

Με την έλευσή τους στην Ευρώπη συνειδητοποιούν πως η πραγματικότητα πόρω απέχει από τις υποσχέσεις για τον ευρωπαϊκό Παράδεισο. Εγκλωβισμένες από μαφίες Ευρωπαίων, οι γυναίκες της υποσαχάριας Αφρικής, συνήθως ανήλικες, εξαναγκάζονται να εκδίδονται χωρίς καμία πιθανότητα διαφυγής…

Μέσα σε αυτήν την Κόλαση του σεξ χωρίς προφυλάξεις, αφροδίσια νοσήματα  που είχαν χρόνια να εντοπιστούν στην Ευρώπη επανέρχονται στο ημερήσιο δελτίο, δεκάδες παιδιά γεννιούνται χωρίς καμία περίθαλψη.

Την ίδια στιγμή μετανάστες που επείσθησαν από τη μαφία της λαθρομετανάστευσης και ξεπούλησαν ότι είχαν και δεν είχαν για να βρεθούν στην Ευρώπη δεν μπορούν να βρουν τον τρόπο να φύγουν από χώρες όπως η Ελλάδα και η Ιταλία με κατεύθυνση είτε τις χώρες της βορείου Ευρώπης, είτε ακόμα και της επιστροφής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook