Η σέρβικη Παρτιζάν Βελιγραδίου βρίσκεται από την Δευτέρα (11/6) στα Χανιά προκειμένου για τις επόμενες 10 ημέρες να συμμετάσχει σε κοινή προετοιμασία με την ομάδα πόλο Μίνι Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. 
Το συγκρότημα του Γιώργου Φραγκέδη θα έχει έτσι τη δυνατότητα να πραγματοποιεί καθημερινώς δύο φιλικά παιχνίδια, εκτελώντας την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει της συμμετοχής που πρόκειται να έχει στα τέλη της μεθεπόμενης εβδομάδας, στην 1η φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.
Αποκορύφωμα της προετοιμασίας που θα έχει ο Ν.Ο.Χ. είναι ότι το τριήμερο από Παρασκευή (15/6) έως και Κυριακή (17/6) θα πραγματοποιηθεί ένα σπουδαίο τουρνουά στο κολυμβητήριο Χανίων, με τη συμμετοχή της Γλυφάδας, του Ολυμπιακού, του Ν.Ο. Πατρών, του Π. Φαλήρου και φυσικά της Πατριζάν! 
Ο Χανιώτικος Όμιλος θα πάρει μέρος με δύο διαφορετικές ομάδες (ΝΟΧ 1 και ΝΟΧ 2), σε ένα τουρνουά που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και για το οποίο τις τελευταίες εβδομάδες, οι άνθρωποι του τμήματος (ειδικά ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων υδατοσφαίρισης), εργάστηκαν σκληρά για να εξασφαλίσουν κάτω από τις καλύτερες προϋποθέσεις τη διοργάνωσή του.
nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook