Το «Φεστιβαλάκι» είναι ένα σύγχρονο φεστιβάλ τεχνών και πολιτισμού με καταγωγή από την Κρήτη και το πρώτο φεστιβάλ που δημιουργείται με την ενεργή συμμετοχή του κοινού καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του. Ως εκ τούτου, το τρίτο στάδιο προετοιμασίας του, καλεί Κρητικούς δημιουργικούς καλλιτέχνες (ή μη Κρητικούς που εμπνέονται από την Κρήτη) να δημιουργήσουν την αφίσα του φεστιβάλ.

Η αφίσα πρέπει να είναι έξυπνη και πρωτότυπη. Το εκπεμπόμενο μήνυμα πρέπει να είναι λιτό και σαφές, να συνάδει ιδανικά με την ταυτότητα του φεστιβάλ όπως αυτή εκφράζεται μέσα από την πλατφόρμα του λογοτύπου και να χαρακτηρίζει το σύνολο της ενέργειας, προκαλώντας εντυπωσιασμό και ενδιαφέρον για το δρώμενο.

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει πρέπει καταρχάς να μας αποστείλει το συντομότερο δυνατόν ένα email αίτησης συμμετοχής στο [email protected] με cc στο [email protected] ώστε να του αποστείλλουμε σε png αρχείο τα λογότυπα και τα συμβολα της ταυτότητας του φεστιβάλ.

Στην συνέχεια οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν της συμμετοχή τους ηλεκτρονικά στο [email protected] με cc στο [email protected] εώς τις 20/6/2012 σε ηλεκτρονικό αρχείο jpeg υψηλής ανάλυσης (300dpi), τετραχρωμία (CMYK) και διάσταση 50εκ x 70εκ (κάθετο), μαζί με τα προσωπικά στοιχεία (όνομα, πόλη, επάγγελμα) καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους (στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος ανεξάρτητοι καλλιτέχνες κάθε μορφής – γραφίστες, φωτογράφοι, ζωγράφοι κλπ ή δημιουργικά γραφεία). Κατά την διάρκεια της δημιουργίας ο καλλιτέχνης μπορεί να αναζητήσει περαιτέρω πληροφορίες είτε μέσω επικοινωνίας με την ομάδα παραγωγής, είτε μέσως της ιστοσελίδας του φεστιβάλ στο facebook. Στην συνέχεια, αφού γίνει μια πρώτη διαλογή από την ομάδα παραγωγής, οι καλύτερες αφίσες θα αναρτηθούν ταυτόχρονα στην σελίδα του φεστιβάλ στο facebook όπου ο κόσμος θα κληθεί να ψηφίσει την συμμετοχή της αρεσκείας του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook