Ικανοποιημένοι δηλώνουν πολίτες, φορείς και θεσμικοί παράγοντες της Ιεράπετρας, μετά την απόφαση να ακυρωθεί ο νέος Οργανισμός λειτουργίας του Νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει και σε ανακοίνωση του, επί του θέματος, ο Δήμος Ιεράπετρας, η οργανωμένη διεκδίκηση και η συστράτευση για το κοινό καλό, είχε τελικά αποτέλεσμα.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ιεράπετρας:

\”Η προσπάθεια επικοινωνίας που είχε ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή με τον υπηρεσιακό Υπουργό Υγείας κ. Χρήστο Κίττα για την ακύρωση του απαράδεκτου νέου Οργανισμού λειτουργίας του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, τελικά στέφθηκε με επιτυχία.

Η έγκαιρη αντίδραση της Δημοτικής Αρχής, η αγωνιστικότητα και η πίεση που άσκησαν οι πολίτες και οι φορείς της Ιεράπετρας αλλά και η ενεργή συμμετοχή των θεσμικών παραγόντων (Μιχάλης Καρχιμάκης, Αλέξανδρος Μαυρικάκης και Μάνος Μαρκόπουλος) που συνεργάστηκαν για την ακύρωση της απόφασης, απέδειξε πως η οργανωμένη διεκδίκηση και η συστράτευση για το κοινό καλό, οδηγεί σε αποτελέσματα.

Η δέσμευση που είχε αναλάβει ο Υπουργός τηρήθηκε – ουσιαστικά με καθυστέρηση μίας μέρας – και η προσπάθεια όλων είχε αίσια κατάληξη με αποτέλεσμα να υπογραφεί από τους τρείς συναρμόδιους υπουργούς η απόφαση ανάκλησης του νέου Οργανισμού.

Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε όμως όλοι είναι πως και μετά τις εκλογές θα πρέπει να υπάρχει εγρήγορση έτσι ώστε να μην υπάρξουν νέες αποφάσεις ή παρεμβάσεις που θα υποβαθμίζουν τη λειτουργία του Νοσοκομείου μας και θα θέτουν σε κίνδυνο τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας. \”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook