Ακόμα και ψεύτικα προφίλ στο facebook ρίχνονται στην προεκλογική μάχη εντυπώσεων στο Ηράκλειο και απ’ ό,τι φαίνεται η προεκλογική περίοδος ολοκληρώνεται με χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Το περιστατικό αφορά σχόλια στη σελίδα του διευθυντή Ανατολικής Κρήτης του Flashnews.gr Κώστα Συλιγάρδου. Χρήστης με το ψευδώνυμο (όπως αποδείχτηκε) “Popi Merk” δημοσίευσε απαξιωτικά σχόλια και ψευδείς πληροφορίες απαντώντας σε δημοσίευση του κ. Συλιγάρδου σχετικά με τη στάση των πολιτών ενόψει της εκλογικής μάχης της 17ης Ιουνίου.

Παρά τις εκκλήσεις του κ. Συλιγάρδου για να υπάρξει τεκμηρίωση των όσων έλεγε ο χρήστης, εκείνος απέφυγε να το πράξει.

Ήταν υποψήφιος βουλευτής…

Μετά από έρευνα και την αντίστοιχη τεχνική διαδικασία που ακολουθείται για την διερεύνηση των διευθύνσεων ΙP αποκαλύφθηκε πως πίσω από το προφίλ “Popi Merk” βρίσκεται υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο, αλλά και κατώτερα στελέχη του κόμματός του στο νομό, τα οποία χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό.

Η δημοσιοποίηση της πληροφορίας αυτής στο facebook προκάλεσε την άμεση διαγραφή τουυποτιμητικού σχολίου από τον χρήστη “Popi Merk”, ενώ το θέμα αναμένεται να πάρει διαστάσεις με τη δημοσιοποίηση των ονομάτων όσων βρίσκονται πίσω από το ψεύτικο προφίλ.

Ο εν λόγω υποψήφιος διατείνεται ότι έχει άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο του κόμματός του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook