Εντείνονται οι πληροφορίες ανθρώπων του περιβάλλοντός του ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης βλέπει με θετικό μάτι τη ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη, την οποία μάλιστα ίσως και να ψήφισε στις εκλογές.

Οι ίδιες πηγές, μάλιστα, επιμένουν πως από το φλερτ του 2007 οι σχέσεις του Κώστα Σημίτη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο σήμερα είναι από ψυχρές έως… αντιπαραθετικές!

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως ο πρώην πρωθυπουργός δεν έκανε έστω και τυπικά μια έστω και έμμεση στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της ηγεσίας του σε αυτές τις εκλογές.

Οι περισσότεροι «άνθρωποί» του δε, φανερά ή λιγότερο φανερά, στηρίζουν – έστω και ως το μη χείρον βέλτιστον κάποιοι εξ αυτών – τη Δημοκρατική Αριστερά.

Ακόμα και ο Νίκος Χριστοδουλάκης θα ήταν στα ανώτατα κλιμάκια του κόμματος, αν – παρά τις πιέσεις – δεν αντιδρούσε με κάθετο τρόπο ο ίδιος ο Φώτης Κουβέλης.

Ούτε είναι τυχαίο πως στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, σε εκδήλωση του Ομίλου Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας (του γνωστού ΟΠΕΚ) έγινε κουβέντα για την αναγκαιότητα ανασύνθεσης του πολιτικού σκηνικού, την επομένη των εκλογών…

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook