Μέσω γραπτής δήλωσης ο πρόεδρος της Ασή Γωνιάς, Στέλιος Μπικάκης, δήλωσε την παραίτησή του από την προεδρία της αποκορωνιώτικης ομάδας, τονίζοντας ότι πάλευε μόνος του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μπικάκη:
\”Η αγωνιστική χρονιά τέλειωσε , με διαφορετικά συναισθήματα για τον καθένα . Αν το δούμε από την άποψη ότι το ποδόσφαιρο είναι μια γιορτή και ότι η χρονιά ολοκληρώθηκε χωρίς μεγάλα παρατράγουδα , θα  πρέπει να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι  που μας αξίωσε ο Θεός και καταφέραμε  ότι μπόρεσε ο καθένας μας ,σε ένα ούτος  η άλλος δύσκολο και ανταγωνιστικό  πρωτάθλημα που είχαμε φέτος  στο 10ο όμιλο της Δ ’εθνικής.
Ήταν μια δύσκολη χρονιά και πρωτόγνωρη για εμένα , Βάζω στην άκρη  τα παράπονα  και τις απογοητεύσεις μου , ότι έκανα όμως το έκανα με απόλυτη συνείδηση και γνώση .Ήθελα να προσφέρω και πρόσφερα .
Κρατάω της  χάρες και ιδιαίτερα  τη κατάκτηση του Κυπέλου και της καλές στιγμές που περάσαμε μέσα στην σεζόν.
Ευχαριστώ  αυτούς  που με βοήθησαν ,γιατί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο  στηρίζεται κυρίως από λίγους παράγοντες (πολλές  φορές 2-3 άτομα σε μια  ομάδα )  ,στους  χορηγούς  (και τους ευχαριστούμε  που βοηθάνε σε τέτοιους δύσκολους καιρούς ) και στις τοπικές κοινωνίες (αλλά όχι όσο θα έπρεπε μιας και αυτούς αντιπροσωπεύει μια ομάδα ,όπως και είναι ότι καλύτερο για τα παιδιά τους ).
Πιστεύω  ότι  το στίγμα που αφήσαμε φετο ήταν πολύ θετικό για την Ασή Γωνία αλλά δεν είχαμε την ανάλογη στήριξη ώστε να καταφέρουμε καλυτέρα πράγματα .Αντιθέτως πολλές φορές έμενα μόνος .
Δεν μπορώ όμως να συνεχίσω να παλεύω μοναχός.
Αποχωρώ από την διοίκηση  του Α.Ο. ΑΣΗ ΓΩΝΙΑΣ, και εύχομαι καλή συνέχεια ,ακόμα και στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής (αν παραμείνει ο Κρητικός όμιλος και ευνοηθεί ) γιατί  η συμπεριφορά της εντός και εκτός γηπέδου  μέσα στην αγωνιστική περίοδο ήταν τέτοια που δικαιωματικά της αξίζει να αγωνίζεται εκεί.
Καλή συνέχεια & καλό καλοκαίρι σε όλους !
ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΩΣ. ΜΠΙΚΑΚΗΣ\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook