Μήνυση κατέθεσε η πλευρά της Παναχαϊκής στον διαιτητή Αποστόλη Αμπάρκιολη σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στην συνέντευξη Τύπου.

Μάλιστα, ο Αμπάρκιολης είναι στο αστυνομικό τμήμα και περνά την διαδικασία αυτοφόρου (13/6).

Ο ρέφερι από την Θεσσαλονίκη οδηγήθηκε στο τμήμα με την κατηγορία της απειλής προς τους ιθύνοντες της Παναχαϊκής, όπως υποστηρίζουν οι αυτόπτες μάρτυρες καθώς και το μέλος της διοίκησης Χρ. Τσαρτόλιας.

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας, πήρε τον λόγο με το που ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου και πραγματικά σκασμένος από τα όσα συνέβησαν στο ματς, φάνηκε να γνωρίζει καλά αυτούς που προσπαθούν να βλάψουν τον ίδιο και την ομάδα.

Τα καρφιά στοχεύουν κυρίως τον πρόεδρο της Καλλονής, τους ιθύνοντες του Αστέρα Τρίπολης και πολλούς ακόμα. Διαβάστε αναλυτικά: « Είχα πολύ καιρό να μιλήσω γι αυτό το θέμα… αν και με είχαν προειδοποιήσει ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν εκτός.

Διαιτήτευσε το παιχνίδι Καλλονή – Πλατανιάς και θα κρινόταν το αν η Καλλονή θα συμμετείχε στα πλει οφ. Εκεί έκανε όργια υπέρ της Καλλονής. Για το ποιος είναι ο πρόεδρος της  Καλλονής, ξέρω πως πριν 2 χρόνια που έφυγε από το νησί του ως απλώς ναυτικός, δεν είχε μαντίλι να κλάψει και πραγματικά πως και που βρήκε τα χρήματα και τα βάζει στο ποδόσφαιρο είναι κάτι που το ερευνά το ΣΔΟΕ.

Δεν είναι τυχαίο… έχω κάνει αγώνα και προστατεύονται τα κοντινά μου πρόσωπα και εγώ ο ίδιος, καθώς είμαι ο μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας, δυστυχώς ποτέ κανείς δεν είχε το θάρρος να πει το τι γίνεται στην ΕΠΟ.

Δεν φοβάμαι εγώ γιατί έτσι είμαι φτιαγμένος στην γειτονιά που μεγάλωσα, όμως γνωρίζω σε ποιους έχουν ασκηθεί κατηγορίες για κακούργημα και μάλιστα είναι υπάλληλοι και μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ πρέπει να τα μάθει όλα η Εισαγγελία και το ποιοι κάνουν κουμάντο εκεί. Ποιοι βάφτισαν πέρσι τις πλαστές ενημερότητες και υποβιβαστήκαν ομάδες για να σωθεί ο Αστέρας.

Ποιοι διέλυσαν τον Ηρακλή –αν και εκεί υπήρχαν οι δυνατότητες καθώς ήταν μια απροστάτευτη ομάδα και χρωστούσε σε όσους μιλούσαν ελληνικά. Την Παναχαϊκή δεν μπορούν να την διαλύσουν είναι η τρίτη  πόλη στην Ελλάδα και έχει μια  καταπληκτική ομάδα, χτες μάλιστα παρουσιάσαμε το ποδοσφαιρικό κέντρο που θα εκκολάπτονται νέοι ποδοσφαιριστές και είμαστε πρωτοπόροι στην εξυγίανση.

Στέλνω μήνυμα στην Τρίπολη και στον κ. Αρη Σταθόπουλο, στον κ. Σαρρή και  τον κ. Δούρο από τον Βόλο, εκείνος που μπορεί να σώσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο από την άγρια συμμορία που αθωώνει ομάδες που έστηναν παιχνίδια, που αφαιρει βαθμούς από ομάδες που δεν έχουν σχέση, δεν είναι οι Πεπονης, Μουζακιτης και Ραικου.

Αυτό που έγινε σήμερα ευτυχώς ήταν τηλεοπτικό και το ότι έγινε στην Καλλονή είναι συγκοινωνούντα δοχεία.

«ΟΥΤΕ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ»

Αν δεν μπορεί η ΕΠΟ να διώξει τον Αμπαρκιολη από το ποδόσφαιρο, πρέπει να το κάνουν οι εισαγγελείς. Βαρέθηκα να πληρώνω πρόστιμα και να γίνεται κακοποίηση του Ελληνικού ποδόσφαιρου!!!

Αν είναι δυνατόν τέτοια άτομα να υπάρχουν στην κοινωνία όπως ο Αμπάρκιολης και οι επόπτες που έκαναν ασύλληπτα πράγματα, ούτε στην περίοδο της απόλυτης κυριαρχίας της παράγκας δεν έγιναν τέτοια πράγματα.

Δεν είμαι Παπουτσάκης ούτε Πιλαδάκης, λέγομαι Αλέξης Κούγιας και έχω 37χρονια δικηγορίας και είμαι 47 χρόνια στο ποδόσφαιρο και ξέρω να λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Αν δεν μπορούν να το πουν οι πρόεδροι του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, και έχουν καταντήσει οι κομπάρσοι του Αστέρα Τρίπολης και των Νομαρχιακών συμβούλων εκεί  μπορεί να το πει μόνο η Παναχαϊκή! τέλειωσαν τα ψέματα.

Δουλεύω μαζί με 20 δικηγόρους και γίνεται εξαιρετική δουλειά όμως βαρέθηκα να πληρώνω πρόστιμα που φτάνουν τα 450.000 ευρώ. Επιτέλους να ξεβρομίσει η ΕΠΟ.

Ο κ. Πλώττας από την ΕΠΣΑ μου είπε ότι πρώτη φορά σκέφτονται να παρέμβουνε και να ζητήσουν από τον κ. Πιλάβιο να απομακρυνθούν πρόσωπα από την ΕΠΟ που κάνουν κουμάντο και είναι υπόδικοι για κακουργήματα και βρίσκονται εκεί είτε ως σύμβουλοι είτε ως υπάλληλοι.

Κάνω υπομονή πολύ καιρό σήμερα όμως, το είδε όλη η Ελλάδα και η πιο κωμικοτραγική εικόνα είναι να σου δίνουν παρηγοριά οι παίκτες του Πλατανιά, που έλεγαν δεν φταίμε εμείς.

Είμαστε υπερήφανοι για τον κόσμο μας, το προπονητικό τιμ και τους παίκτες μας. Ο κ. Τσαρτόλιας μου μετέφερε τις απειλές του Αμπάρκιολη, ο οποίος  για απειλή χρησιμοποίησε ακραία έκφραση, την άκουσαν οι αυτόπτες μάρτυρες και τώρα εξετάζονται όλοι.

Δεν θα το αφήσουμε έτσι , δεν είμαστε σάκος του μποξ. Θέλω να κάνω εμετό! Είναι εμετικά αυτά που συμβαίνουν και πρόκειται για μεγάλη αδικία για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια σε όλους, κανείς δεν μπορεί να με σταματήσει».sportfmpatras.gr