Ξεκίνησε σήμερα, Πέμπτη, την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επισκέπτεται τους δήμους Σίνδου, Λαγκαδά, Επανομής, Καλαμαριάς και Αμπελοκήπων.

Κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο Λαγκαδά ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι σε αυτές τις εκλογές «παίζονται ορισμένα διλήμματα, τα οποία είναι αποφασιστικής σημασίας για το μέλλον των παιδιών μας. Είναι διλήμματα, ευρώ, σταθερότητα. Δηλαδή, παραμονή μέσα στο ευρώ, μέσα στην ομάδα της Ευρώπης ή δραχμή και απομόνωση.

»Είναι διλήμματα, όπως ασφάλεια για τον κόσμο που σήμερα βασανίζεται με το πρόβλημα της μετανάστευσης των παράνομων ή φόβος. Και, ταυτόχρονα, είναι αφέλεια να πιστεύουμε ότι όλα πάνε καλά και πρέπει να αφοπλιστεί η Αστυνομία και πρέπει να φέρουν οι μετανάστες και τους συγγενείς τους και πρέπει να τους δώσουμε και επίδομα ανεργίας. Λες και περισσέψανε για τους υπόλοιπους» είπε.

«Αυτές οι εκλογές δεν είναι εκλογές για την παράταξη, δεν είναι εκλογές για τη Νέα Δημοκρατία, δεν είναι εκλογές για τον Σαμαρά, δεν είναι εκλογές για κανέναν από εμάς. Είναι εκλογές για την Πατρίδα.

Είναι εκλογές για την Ελλάδα» τόνισε και σημείωσε ότι το διακύβευμα είναι αν θα έχουμε κυβέρνηση σταθερή ή ακυβερνησία.

«Θα έχουμε τη δυνατότητα να σηκώσουμε τον τόπο, να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση, να πετύχουμε την έξοδο από το πρόβλημα της ανεργίας, δίνοντας νέες θέσεις εργασίας συντονισμένα, ιδιαίτερα στα νέα τα παιδιά, που το έχουν ανάγκη περισσότερο από όλους μας ή θα μείνουμε και πάλι σε μια διαδικασία, όπου το εγώ του κάθε κόμματος θα είναι μεγαλύτερο από το εμείς της Ελλάδας;». αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Αντώνης Σαμαράς μιλά σε νέους στις 7:40 μμ, στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης της ΔΕΘ και το βράδυ θα έχει συνάντηση με κομματικά στελέχη.

 

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook