Για αδιαφορία καταγγέλλει με σχετικής της ανακοίνωση, τη δημοτική αρχή του δήμου Αποκορώνου η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ.Σ της περιοχής, αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος Επαγγελματιών & Καταστηματαρχών Γεωργιούπολης.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

\”Σε συνάντηση μας η οποία πραγματοποιήθηκε με τον Σύλλογου Επαγγελματιών & Καταστηματαρχών Γεωργιούπολης, με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την απαράδεκτη στάση και συμπεριφορά του Δημάρχου Αποκορώνου, καθώς και αριθμού Τοπικών Δημοτικών Συμβούλων, σχετικά με άρνησή τους να δεχθούν το νεοεκλεγέν ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του Συλλόγου Επαγγελματιών & Καταστηματαρχών Γεωργιούπολης, προκειμένου να εκφράσει τις αγωνίες και τον προβληματισμό των μελών του.

Η Ε.Μ.Α.Α.Κ  κατ επανάληψη, επέκρινε και καταδίκασε, τόσο δημόσια όσο και με παρεμβάσεις της στο Δημοτικό Συμβούλιο, τις υπέρογκες αυξήσεις στο σύνολο των δημοτικών τελών, σε περίοδο που η κοινωνία υποφέρει  υπό την πίεση των δυσμενών οικονομικών εξελίξεων και των επιπτώσεων που έχουν επέλθει.      

Η απόφαση του Δημάρχου  να αρνηθεί συνάντηση με το Δ.Σ των καταστηματαρχών  Γεωργιούπολης   Χαρακτηρίζεται  ως ακραία, άδικη και προσβλητική μιας και με αυτήν την συμπεριφορά του στερεί στον επαγγελματικό κόσμο του Δήμου  την δυνατότητα να γνωστοποιήσει στους δημοτικούς φορείς τα μεγάλα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Η μείωση της τουριστικής κίνησης κατά περίπου 30% στην περιοχή μας, επιβάλλει την ανάγκη στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του Δήμου μας, την διασφάλιση θέσεων εργασίας καθώς και την μείωση των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων,.       

Καλούμε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αποκορώνου να σταθεί με αισθήματα ανθρωπιάς και συμπάθειας στα προβλήματα των  Επαγγελματιών & Καταστηματαρχών του Δήμου μας, και να γίνει αρωγός στον δύσκολο και επίπονο αγώνα τους για επιβίωση και επαγγελματική ανάπτυξη.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook