Με μια επιστολή καταπέλτη απαντά στο Νίκο Μαχλά ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Φ. Βατσινάς.

Ο κος Βατσινάς με την επιστολή του ζητά να μπουν στην ΠΑΕ ορκωτοί λογιστές και να ελέγξουν τα στοιχεία.

Μάλιστα ο πρώην πρόεδρος ζητά να γίνει το ίδιο και στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ. 

«Ας σταματήσει επιτέλους τις εκθέσεις ιδεών το Κοπέλι.

Δεν μπορεί να καταλάβει ο κος Μαχλάς ότι έχουμε να κάνουμε με μια Ανώνυμη Ποδοσφαιρική Εταιρεία.

ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ (Σε ΠΑΕ και σε Ερασιτέχνη).

Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι.

Το 2009 παρέδωσα στην ομάδα Κουράκη χρέη 2.500.000€. Μεταβίβασα το πακέτο των μετοχών μου από το οποίο εισέπραξαν περίπου 2.500.000€.

Για την περίοδο προεδρίας Κουράκη τα χρέη ανήλθαν στα 4.500.000€. Για την περίοδο προεδρίας Μαχλά τα χρέη έφτασαν στα 8.500.000€.

Και για την περίοδο Ξημέρη πέρασαν τα 9.500.000€. Και αυτά έως 31/5/2012. Σήμερα τα χρέη ξεπερνούν τα 12.000.000€ αν υπολογίσουμε και το κλείσιμο της εφορίας.

Χαίρομαι που δήλωσες πως θα διακανονίσεις τα χρέη σου. Περιμένω με χαρά να πράξουν το ίδιο οι κύριοι Κουράκης και Ξημέρης.

Φτάνει πια. Καταντήσατε την ομάδα να είναι χωρίς αδειοδότηση, χωρίς προπονητή, χωρίς παίκτες (αποχωρεί ο ένας μετά τον άλλον κάνοντας προσφυγές), διοικητικό προσωπικό σε επίσχεση εργασίας.

Το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο είναι χωρίς χορτάρι, τα τηλέφωνα είναι κομμένα, χωρίς πετρέλαιο και νερό, χρέη στο τυπογραφείο που τυπώνει η ΠΑΕ τα εισιτήρια (δεν μπορεί να εκδώσει αμπονέ), χρέη στο πρακτορείο ταξιδίων (δεν μπορεί να μετακινηθεί η ομάδα), χρέη στο αθλητικό κέντρο στο Καρπενήσι.

Το ταμείο της ΠΑΕ δεν έχει ούτε 100€ για χρήματα κίνησης και πολλά άλλα. Και παρ’ όλα αυτά εσύ κάνεις σχέδια με αυτούς που σε στηρίζουν, να καταθέσετε πρόταση στη γενική συνέλευση για να ξαναδιοικήσετε είτε είσαι μέσα στη διοίκηση είτε από πίσω.

Ο κόσμος δεν σας πιστεύει πλέον. Όσο θα προσπαθείτε να βλάπτετε την ομάδα θα είμαι παρών. Με το Γιάννη μου, Κώστα μου, Γιώργο μου δεν φτιάχνεις ομάδα.

Ομάδες φτιάχνονται με επενδυτές που εσύ και η παρέα σου δεν μπορέσατε να βρείτε. Είναι ντροπή να απαξιώνεις τις συγκεντρώσεις που αφορούν την ομάδα συμμετέχοντας σε αυτές παλιοί παράγοντες, παλαίμαχοι. μέτοχοι, φίλαθλοι και φορείς της πόλης.

Σου θυμίζω, επί των ημερών σου την καφενειακή παρουσίαση Φαγαδάκη. Σε αυτήν την ομάδα χρωστάς την επαγγελματική σου ύπαρξη μην το ξεχνάς.

Σου θυμίζω επίσης, επί εποχή σου στον ΟΦΗ υπήρχαν και άλλα ταλέντα καλύτερα από σένα. Ότι έγινες το χρωστάς σε αυτήν την ομάδα και εσύ με τα έργα σου της το ανταποδίδεις με το χειρότερο τρόπο.

Εάν και σήμερα ήμουν πρόεδρος και εσύ ποδοσφαιριστής και έπρεπε να πάρω απόφαση αν θα παρέμενες στην ομάδα πάλι θα σε έδιωχνα.

Όσο για τις δηλώσεις σου για το πρόσωπό μου, τις σχέσεις μου με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και την συμφωνία που έκανα μαζί τους, θα πάρεις τις κατάλληλες απαντήσεις εν καιρώ.

Αυτή τη στιγμή προέχει η σωτηρία της ομάδος. Πώς λειτουργείς εσύ και οι γύρω το γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Πρώτος βγήκε και έκανε δηλώσεις επί των οικονομικών ο κύριος Τουγλής, μετά εσύ, όπου να ‘ναι θα κάνει και ο κύριος Ξημέρης (τον περιμένω με χαρά) και μετά ο κύριος Κουράκης.

Σε όλους και για όλα θα απαντήσω. ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ και τα αποτελέσματα να γίνουν γνωστά πριν τη γενική συνέλευση.

Όσο για φερέφωνα δημοσιογράφους συγκεκριμένου συγκροτήματος που προσπαθούν με κάθε τρόπο να μειώσουν την πρότασή μου, σας δηλώνω κατηγορηματικά με την έκδοση έκθεσης των Ορκωτών Λογιστών θα καταθέσω εγγυητική επιστολή τραπέζης με το ποσό που μου αναλογεί και η οποία θα έχει ισχύ με την ανάληψη των χρεών από τους κυρίους Κουράκη, Μαχλά, Ξημέρη.

Φ. ΒΑΤΣΙΝΑΣ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook