Αποσβολωμένοι παρακολουθούν οι φίλοι του ΟΦΗ τις εξελίξεις στην κρητική ΠΑΕ. Ο ''πόλεμος'' ανακοινώσεων και δηλώσεων πάνω από τον ημιθανή ΟΦΗ μόνο αλγεινές εντυπώσεις μπορούν να προκαλέσουν.

Ανακοινώσεις και παιχνίδια εξουσίας για έναν πλήρως απαξιωμένο Όμιλο , από ανθρώπους που ενδεχομένως αγαπούν το Σωματείο, ωστόσο δεν έχουν να βάλουν ευρώ.

Οι περισσότεροι πρωταγωνιστές της σημερινής τραγωδίας, έχουν συμβάλει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στην κατάντια της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Εκείνο που δεν έχουν καταλάβει όμως είναι ότι μαλώνουν σε ...ξένο αχυρώνα.

Στις ανακοινώσεις αυτές προστέθηκε μια ακόμη, αυτή του Σήφη Κορωνάκη, ο οποίος πήρε θέση για τα όσα προηγήθηκαν ανάμεσα σε Τζώρτζογλου - Ρεπανάκη. 

Ο Σ. Κορωνάκης αναφέρει :

«Στην επιστολή που έστειλε ο κ. Νίκος Τζώρτζογλου κατά του κ. Κώστα Ρεπανάκη έχω να επισημάνω:

Φίλε Νίκο Τζώρτζογλου ο κ. Κώστας Ρεπανάκης στη συνάντηση που έγινε στις 13-6-2012 στην αίθουσα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, όπου ήσουν παρώνν πράγματι έκανε αναφορά για γυρολόγους παράγοντες, όμως ποτέ δεν ανέφερε το όνομά σου και ποτέ δεν απευθύνθηκε προσωπικά σε σένα.

Φίλε Νίκο Τζώρτζογλου αναγνωρίζεται από τους φίλους του ΟΦΗ η προσπάθεια που έχεις κάνεις προσωπικά για να βοηθήσεις την ομάδας μας τα τελευταία χρόνια.

Αναγνωρίζεται από τους φίλους του ΟΦΗ η προσπάθεια που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια σε θεσμικό επίπεδο από την διοίκηση της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου να βοηθήσει την ομάδα μας.

Όμως η αναφορά σου φίλε Νίκο Τζώρτζογλου για μεγάλους  παράγοντες που έκαναν μικρές τις ομάδες έχω να επισημάνω ότι ο κ. Κ. Ρεπανάκης είναι μεταξύ αυτών που έφεραν την οικογένεια Βαρδινογιάννη στον ΟΦΗ και για περισσότερο από μια 20ετία έκαναν την ομάδα μας από τις κορυφαίες εντός και εκτός Ελλάδας.

Δυστυχώς μόλις έφυγε ο μεγάλος αυτός παράγοντας από τον ΟΦΗ, χάνοντας προσωπικά την περιουσία του, άρχισε η αρνητική πορεία της ομάδας μας.

Θα ήταν τυχερός ο ΟΦΗ να είχε παράγοντες όπως τους κ.κ. Νίκο Δουλουφάκη, Κώστα Ρεπανάκη, Κώστα Καζανάκη, Γιάννη Αρώνη, Γιάννη Παπαματθαιάκη, Παντελή Μυριοκεφαλιτάκη, Αντώνη Τσελεπάκη, Δημήτρη Βεργάκη, τους αείμνηστους Αριστείδη Σφακιανάκη, Λευτέρη Λυγερό, και πολλούς άλλους και δεν θα είχε φθάσει η ομάδα μας στην τωρινή δύσκολη κατάσταση».