\”Πρωτ\’ απ\’ όλα θα ήθελα να εκφράσω την λύπη και την συμπάθειά μου στους πυροσβέστες και στους άλλους συνανθρώπους μας που τραυματίστηκαν στις πυρκαγιές\”, δήλωσε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα σε σχολείο της Κηφισιάς.

\”Τα αίτια των πυρκαγιών είναι συγκεκριμένα\”, πρόσθεσε ο κ. Πικραμμένος και παρακάλεσε τους πολίτες \”να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας\”, αφού σημείωσε ότι και σήμερα αναμένονται ισχυροί άνεμοι.

\”Παρ\’ όλες τις αντιξοότητες που αναφέραμε προηγουμένως η πληροφόρηση που έχω είναι ότι οι εκλογές διεξάγονται σε κλίμα απόλυτης ομαλότητας\”, επισήμανε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός και ενημέρωσε τους πολίτες ότι \”με την σημερινή αναμέτρηση εξαντλείται κατ\’ ουσίαν η εντολή που έχει λάβει η υπηρεσιακή κυβέρνηση\”.

\”Είμαι βέβαιος ότι οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν το μέγιστο διακύβευμα\”, υπογράμμισε ο κ. Πικραμμένος και εξέφρασε την άποψή του ότι πρέπει να προκύψει κυβέρνηση \”που θα ασχοληθεί το συντομότερο δυνατό με τα μέγιστα προβλήματα που έχουν αναδειχθεί την προεκλογική περίοδο\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook