"Πρωτ' απ' όλα θα ήθελα να εκφράσω την λύπη και την συμπάθειά μου στους πυροσβέστες και στους άλλους συνανθρώπους μας που τραυματίστηκαν στις πυρκαγιές", δήλωσε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα σε σχολείο της Κηφισιάς.

"Τα αίτια των πυρκαγιών είναι συγκεκριμένα", πρόσθεσε ο κ. Πικραμμένος και παρακάλεσε τους πολίτες "να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας", αφού σημείωσε ότι και σήμερα αναμένονται ισχυροί άνεμοι.

"Παρ' όλες τις αντιξοότητες που αναφέραμε προηγουμένως η πληροφόρηση που έχω είναι ότι οι εκλογές διεξάγονται σε κλίμα απόλυτης ομαλότητας", επισήμανε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός και ενημέρωσε τους πολίτες ότι "με την σημερινή αναμέτρηση εξαντλείται κατ' ουσίαν η εντολή που έχει λάβει η υπηρεσιακή κυβέρνηση".

"Είμαι βέβαιος ότι οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν το μέγιστο διακύβευμα", υπογράμμισε ο κ. Πικραμμένος και εξέφρασε την άποψή του ότι πρέπει να προκύψει κυβέρνηση "που θα ασχοληθεί το συντομότερο δυνατό με τα μέγιστα προβλήματα που έχουν αναδειχθεί την προεκλογική περίοδο".