Τη \”νύφη\” από την \”βαριά\” ήττα με 3-0 από τα Πλατανιά, πλήρωσαν οι Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και Παναγιώτης Κορδονούρης. Ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας είχε προειδοποιήσει τι θα επακολουθήσει, αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού στο Μάλεμε.

«Έρχονται πολλές αλλαγές στο ρόστερ, Θα φύγουν πρωτοκλασάτοι παίκτες από την ομάδα. Δεν είναι εικόνα αυτή. Ο ένας κάνει διακοπές στο Ρίο, ο άλλος κάνει τον γαμπρό στην Πάτρα».

Σήμερα διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση όπου έκανε γνωστό ότι ζητήθηκε η λύση της συνεργασίας τόσο από τον Λουτσιάνο όσο και από τον Κορδονούρη. 

Αναλυτικά το περιεχόμενο της: 

1) Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο πρόεδρος κ. Αλέξιος Κούγιας εκφράζουν την απόγνωση τους για την χθεσινή ήττα, ανεξαρτήτως αν το αποτέλεσμα ήταν πλασματικό, στην Κρήτη.

Το πιο ακριβοπληρωμένο ρόστερ της κατηγορίας και ίσως από τα πιο ακριβοπληρωμένα ρόστερ της Β’ Εθνικής δεν δικαιολογείται να εκθέτει μια ποδοσφαιρική ιστορία 120 χρόνων και μια πόλη 500.000 κατοίκων.

Είναι αδικαιολόγητο ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές που κατοικούν σε πολυτελή σπίτια και σε μια δύσκολη οικονομική στιγμή για την Ελλάδα ζουν ευτυχισμένοι και ανέμελη ζωή και να παρουσιάζουν αυτήν την εικόνα.

Το ΔΣ της ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο πρόεδρος κ. Αλέξης Κούγια υποσχόμεθα ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε να αλλάξουμε αυτήν την εικόνα.

2) Ζητήθηκαν οι λύσεις των συμβολαίων από τους παίκτες Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και Παναγιώτη Κορδονούρη.

3) Με 1.000 ευρώ τιμωρήθηκαν όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν στην χθεσινή αποστολή στην Κρήτη στον αγώνα με τον Πλατανιά.

Τα χρήματα του προστίμου θα αφαιρεθούν από τις επόμενες δύο μισθοδοσίες.

4) Κατά 50% θα μειωθούν τα ακριβοπληρωμένα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Δεν θα μειωθούν τα συμβόλαια των χαμηλόμισθων ποδοσφαιριστών.

5) Από σήμερα όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα κατοικούν ανά δυάδες και κανείς δεν θα έχει ανεξάρτητο σπίτι. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook