Έναν πολύτιμο βαθμό απέσπασε στη Μυτιλήνη ο Πλατανιάς που στάθηκε \”όρθιος\” απέναντι στην Καλλονή, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το 0-0.

Η χανιώτικη ομάδα με δεδομένο ότι και το άλλο ματς ανάμεσα σε Καλλιθέα και Παναχαϊκή έληξε ισόπαλο (2-2) διατηρεί το προβάδισμα για άνοδο στη Super League, έχοντας πλέον τρία σερί ματς μέσα στο Μάλεμε.

Παρόλο που η εμφάνιση δεν ήταν παρόμοια με αυτή στην Πάτρα ο Πλατανιάς ήταν αυτός που είχε τη σπουδαιότερη ευκαιρία για το γκολ με το ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Μαραγκουδάκη προς το τέλος του ημιχρόνου.

Το φιλμ του αγώνα

20\’ Ο Μαραγκουδάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και προσπάθησε να περάσει τον Μήτση αλλά ο αμυντικός της Καλλονής ανέκοψε τον παίκτη του Πλατανιά.
25\’ Σουτ του Λεοζίνιο ο Παληγεώργος απέκρουσε σε κόρνερ.
26\’ Κεφαλιά του Χατζόπουλου η μπάλα καταλήγει άουτ.
37\’ Σουτ από τον Ναζλίδη η μπάλα άουτ.
42\’ Απίστευτη ευκαιρία για τον Πλατανιά, με τον Μαραγκουδάκη να βγαίνει μόνος απέναντι από τον Μάππα, αλλά να αστοχεί υπό την πίεση του Κριπιντίρη.

48\’ Σουτ του Λεοζίνιο άουτ.

56\’ Σουτ του Ναζλίδη καταλήγει άουτ.

57\’ Κόρνερ του Μανουσάκη κεφαλιά του Χατζόπουλου πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

83\’ Ο Μαραγκουδάκης πασάρει στο Ναζλίδη, που αντί να πασάρει στο ξεμαρκάριστο Μιρτσέτα προσπάθησε να σουτάρει με αποτέλεσμα να κοντραριστεί από τους αμυντικούς.

ΑΕΛ Καλλονής (Γιάννης Ματζουράκης): Μάππας, Μήτσης, Καρακώστας, Κριπιντίρης, Χατζόπουλος (77\’ Ταραχούλσκι), Μαρσέλο, Χωριανόπουλος (64\’ Ζουρούδης), Μανούσος, Μανουσάκης, Λεοζίνιο (85\’ Βλαστέλλης), Ντος Σάντος.

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Δημήτρης, Τζανής, Δέντσας, Γκονζάλες, Πάγκαλος (70\’ Δράμι), Μιρτσέτα (92\’ Μαραγκός), Ναζλίδης (90\’ Μαρτσάκης), Μαραγκουδάκης.

2η αγωνιστική
Καλλιθέα-Παναχαϊκή 2-2
(47\’ Κατσίκης, 88\’ Αρβανίτης-41\’ Ουρτάδο, 52\’ Φουρτάδο)

Καλλονή-Πλατανιάς 0-0

Η βαθμολογία
1.Πλατανιάς 5 (3-2)

2.Καλλιθέα 4 (2-2)

3.Καλλονή 2 (0-0)

4.Παναχαϊκή 2 (4-5)

Η επόμενη αγωνιστική (3η)
Πέμπτη 21 Ιουνίου (18.00)

Παναχαϊκή-Καλλονή

Πλατανιάς-Καλλιθέα

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook