Σε φυλάκιση 8 μηνών καταδικάστηκε, από το Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας, αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείτο για εξύβριση και απειλή κατά ενός μαθητή στη μεσσηνιακή πόλη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, του μαθητή που οδήγησε στο εδώλιο τον αστυνομικό (υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων), ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας στην Καλαμάτα και καθώς οδηγούσε το αυτοκίνητό του, ενεπλάκη σε λογομαχία με τον νεαρό, με τον οποίο ήταν παρέα κι ένας γιος αστυνομικών.

Στη διάρκεια του επεισοδίου που εξελισσόταν, καθώς τα δύο οχήματα βρίσκονταν εν κινήσει, ο αστυνομικός αρχικά αντάλλαξε ύβρεις με το μαθητή, ενώ στη συνέχεια, μέσα από το αυτοκίνητό του, έβγαλε και προέταξε το όπλο του απειλώντας τον καταγγέλλοντα.

Ο μαθητής πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός, για να συλληφθεί λίγες ώρες αργότερα ο νεαρός αστυνομικός από συναδέλφους του, όταν πήγε να αναλάβει βάρδια, στο αστυνομικό τμήμα Γαργαλιάνων.

Ο νεαρός αστυνομικός, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ είναι σε εξέλιξη η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

isthmo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook