Ο 26χρονος Alan Daulby καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση για τη δολοφονία της πρώην φίλης του, της 20χρονης barwoman Avril Flanagan.

Η νεαρή κοπέλα έκανε το «λάθος» να του ζητήσει να χωρίσουν. Εκείνος «τυφλός» από το πάθος άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και άρχισε να τη μαχαιρώνει στο κεφάλι, στο λαιμό, στο στήθος, στα χέρια και τα πόδια…

Επί επτά λεπτά τη μαχαίρωνε ασταμάτητα. Στη συνέχεια καθάρισε σχολαστικά το διαμέρισμά του στο Cabo Roig της Costa Blanca της Ισπανίας και το έβαλε στα πόδια.

\"\"
Η άτυχη Avril στο μέσο της φωτογραφίας

Από την ημέρα που η Avril ζήτησε από τον Alan να χωρίσουν εκείνος της είχε τηλεφωνήσει τόσες πολλές φορές, που η απελπισμένη κοπέλα αναγκάστηκε να καταστρέψει την κάρτα SIM του τηλεφώνου της, προκειμένου να απαλλαγεί από αυτόν.

\"\"

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το άψυχο σώμα της Avril ανέφερε ότι έφερε 53 μαχαιριές και ότι εξέπνευσε μετά την 47η. Ο Alan αφού τη σκότωσε, τύλιξε το πτώμα της σε πλαστικό και το έκρυψε κάτω από τον καναπέ του σπιτιού του. Μετά έκαψε τα πειστήρια του εγκλήματος και τα πράγματά της και διέφυγε.

Εντοπίστηκε από τις αρχές και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα σε απόσταση 200 χιλιομέτρων από το διαμέρισμά του.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook