Να λοιπόν που έχουμε και νέα κυβέρνηση. Κυβέρνηση, που στο όνομα του Ελληνικού Λαού και όπως και να το κάνουμε κατ΄ εντολήν του, θα επιχειρήσει να επιλύσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας.

Αλήθεια ποιος πιστεύει πως αύτη η κυβέρνηση, \”εθνικής σωτηρίας\” υποτίθεται, θα βγάλει από το αδιέξοδο την ελληνική κοινωνία; Με υπουργό οικονομίας έναν τραπεζίτη που προεκλογικά επιχείρησε να κατατρομοκρατήσει τον κόσμο με την περίφημη μελέτη της Εθνικής Τράπεζας, για το τι μας περιμένει αν η Ελλάδα βγει εκτός ευρώ;

Επί της ουσίας οι πολίτες έδωσαν εντολή για το σχηματισμό μιας κυβέρνησης από τα κόμματα που οδήγησαν στην εξαθλίωση την ελληνική κοινωνία , με την συμπεριφορά τους, και τις πολιτικές τους τα προηγούμενα χρόνια.

Απλά στο ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ \”κόλλησε\” και η δήθεν αριστερή φωνή της ΔΗ.ΜΑΡ, της ελιτίστικης \”Αριστεράς\”, για δώσει άλλοθι προοδευτικό σε μια συντηρητική εξουσία.

Ο φόβος των πολιτών λοιπόν έδωσε αυτή την κυβέρνηση! Και το ποτάμι πίσω δεν γυρίζει. Δικαιολογίες πια δεν υπάρχουν…

Τα όσα προβλέπει το δεύτερο μνημόνιο είναι γνωστά! Όπως και το ποιες θα είναι οι συνέπειες τους και ποιους θα πλήξουν περισσότερο.

Κι επειδή τίποτα δεν γίνεται τυχαία, η ανεπαρκής παιδεία μας και η υποβαθμισμένη κουλτούρα μας, η κουλτούρα και ο \”πολιτισμός του σκυλάδικου\” για όσους δεν καταλαβαίνουν, έγινε το ανάχωμα για μια ιστορική υπέρβαση.

Έτσι, το πείραμα θα συνεχιστεί, για να μεταφερθεί στους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης.

Ετοιμαστείτε…

Ανδρέας Γερακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook