Σπρωξιές, φασαρία, \”είστε προδότες\” φώναζαν άλλοι, αναφορές για κουμπάρους και άλλα τέτοια πολλά είχε η συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κρήτης σήμερα, που γνωμοδότησε θετικά και άναψε το πράσινο φως για την δημιουργία του Υβριδικού Πάρκου στο Κράσι.
Το συγκεκριμένο έργο κατά πολλούς θα επιβαρύνει το περιβάλλον, ενώ μία άλλη πλευρά υποστηρίζει ότι σταδιακά με την ολοκλήρωση του η ενέργεια που θα παράγει θα αντικαταστήσει μέρος της ενέργειας που παράγουν τα εργοστάσια της ΔΕΗ σε Λινοπεράματα και Ξυλοκαμάρα. 
Η φασαρία εντάθηκε με την ανακοίνωση της απόφασης της Επιτροπής και η μεγάλη φασαρία έγινε μεταξύ του κυρίου Ξυλούρη και κατοίκων της περιοχής που αντιδρούν στην επένδυση, όπου εκεί ακούστηκαν και τα πολλά και βαριά.

\"\"

Οι ψυχραιμότεροι όλων, μεταξύ και αυτών και ο Νίκος Καλογερής, ηρέμησαν τα πνεύματα και οι κάτοικοι σιγά σιγά αποχώρησαν από την αίθουσα.
Σαφώς δίκαιο το αίτημα των κατοίκων να διαμαρτυρηθούν και να αγωνιστούν, αλλά οι φασαρίες και οι βρισιές στερούν και αποδυναμώνουν την άποψη τους, καθότι η κουβέντα πήγε σε άλλα θέματα και όχι στην ουσία. 

Γ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook