Η Κλεάνθη Πενταράκη, που ολοκλήρωσε τη χρονιά στο Ν.Ο. Ρεθύμνου μετά το πέρασμά της από τον Ολυμπιακό, επέστρεψε στο Ναυτικό Όμιλο Χανίων από ένα άλλο πόστο, αυτό της προπονήτριας, αφού αντικατέστησε τον Μανώλη Φαρμάκη.

Η χανιώτικη ομάδα ρίχνεται στη \”μάχη\” της Α2 με στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από τον ΝΟΧ:

Στο επίσημο ντεμπούτο της Κλεάνθης Πενταράκη στην τεχνική ηγεσία, η γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, ρίχνεται το Σαββατ/κο (23, 24/6) στη \”μάχη\” της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος της Α2, με το στόχο να αποτελεί η κατάκτηση μίας εκ των τριών πρώτων θέσεων που θα ισοδυναμεί με παραμονή στην κατηγορία αλλά και πρόκριση στην επόμενη (τελική) φάση.

Ο Ν.Ο.Χ. θα αντιμετωπίσει κατά σειρά στους αγώνες που θα δώσει στο κολυμβητήριο της Νίκαιας, τον οικοδεσπότη Ιωνικό, τη Χίο και τον Νηρέα Χαλανδρίου ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να εκπληρώσει το στόχο του ενώ ευελπιστεί να κερδίσει και σε εμπειρίες οι οποίες για τα περισσότερα από τα νεαρά κορίτσια που ανήκουν στο δυναμικό του, θα είναι πολύτιμες.
Σύμφωνα λοιπόν με την Κλεάνθη Πενταράκη: \”Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Στην ομάδα έχει γίνει μία πολύ μεγάλη ανανέωση και αυτό το πρωτάθλημα είναι μία ευκαιρία να δούμε σε τι σημείο βρισκόμαστε. Είναι σημαντικό για εμάς να πάρουν τα κορίτσια εμπειρίες, μιας και για τα περισσότερα θα είναι η πρώτη τους παρουσία στην Α2. Ελπίζω ότι ο στόχος μας θα γίνει πραγματικότητα και στο πλαίσιο αυτό, είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι θα μας ενισχύσουν τρεις πιο έμπειρες παίκτριες, η Τζανακάκη, η Μυλωνάκη και η Γκέκα, όπως φυσικά θα έχουμε στη διάθεσή μας και τη Μαρία Φαρμάκη που είναι πολύ καλή. Το βασικό όμως είναι ότι θέλουμε εμπειρίες και νομίζω ότι αυτό το πρωτάθλημα, δίνει αυτή τη δυνατότητα\”.
Αναλυτικά η αποστολή του Ν.Ο.Χ. είναι η εξής: Πενταράκη, Τζανακάκη, Φαρμάκη, Μπεμπλιδάκη, Ευφραιμίδου, Φινοκαλιώτου, Μυλωνάκη, Γκέκα, Κουκουβιτάκη, Μητράκη, Κατσουλάκη, Φράγκου, Μπιτσάκη, Μαρκάκη και Καραβάνου.
 
Το πρόγραμμα των αγώνων:
1η αγωνιστική – Σάββατο 23/6
12:30 Ιωνικός Νίκαιας-Ν.Ο. Χανίων
13:30 Χίος-Νηρέας Χαλανδρίου
 
2η αγωνιστική – Σάββατο 23/6
20:30 Ιωνικός Νίκαιας-Νηρέας Χαλανδρίου
21:30 Χίος-Ν.Ο. Χανίων     
 
3η αγωνιστική – Κυριακή 24/6
13:30 Χίος-Ιωνικός Νίκαιας
14:30 Ν.Ο. Χανίων-Νηρέας Χαλ.
 
Η τελική φάση θα διεξαχθεί το τριήμερο 6 -8 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook