Το N.Π.Δ.Δ. του δήμου Πλατανιά του νομού Χανίων, υπό την αιγίδα του δήμου Πλατανιά, διοργανώνει \”Τουρνουά Μπάσκετ Αλληλεγγύης\” στο κλειστό γυμναστήριο του Ταυρωνίτη, το οποίο ξεκίνησε την Παρασκευή 06/04/12 & στο οποίο συμμετέχουν 27 ερασιτεχνικές ομάδες καλαθοσφαίρισης του νομού μας (οι 24 είναι ομάδες του εργασιακού πρωταθλήματος Χανίων).

Το τουρνουά έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, περιλαμβάνει νοκ άουτ αγώνες & η κορύφωσή του θα είναι ο τελικός που θα διεξαχθεί στο Κλειστό του Ταυρωνίτη την Κυριακή 24/06/12, 18:00-21:00, μεταξύ των ομάδων Ασφάλειες Γλεντουσάκης – Ενετικόν.

Στα πλαίσια του τουρνουά οι ομάδες προσέφεραν τρόφιμα & ρούχα που θα δοθούν σε άπορες οικογένειες του δήμου Πλατανιά.

Την ημέρα του τελικού εκτός από τον κύριο αγώνα, θα πραγματοποιηθούν & άλλα δρώμενα όπως o τελικός του διαγωνισμού τριπόντων (είχε προηγηθεί προκριματικός αγώνας) & επίδειξη-παρουσίαση πρώτων βοηθειών, από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Περιφερειακού Tμήματος Χανίων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Για τον τελικό του τουρνουά, δημιουργήθηκε αφίσα & όσα χρήματα συγκεντρώθηκαν από χορηγίες θα διατεθούν στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Κισσάμου & Σελίνου, στο ΚΗΦΑΑΜΕΑ (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας & Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία), στο 2ο Ειδικό Σχολείο (παράρτημα ΕΛΕΠΑΑΠ – Ελληνική Εταιρεία Προστασίας & Αποκατάστασης Ανάπηρων Παιδιών) & στο 3ο Ειδικό Σχολείο του νομού Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook