Ένας Βρετανός αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας, πηδώντας από τον Πύργο του Άιφελ, ανακοίνωσε η αστυνομία του Παρισιού και η πυροσβεστική υπηρεσία.

Ο Βρετανός, ο οποίος είχε ένα σακίδιο στην πλάτη, εντοπίστηκε από τις κάμερες την ώρα που σκαρφάλωνε στον Πύργο του Άιφελ, ο οποίος έχει ύψος 324 μέτρων, και αμέσως δυνάμεις της ασφάλειας αναπτύχθηκαν γύρω από το μνημείο.

Ο άνδρας μιλούσε για αρκετό χρονικό διάστημα με έναν γιατρό της πυροσβεστικής υπηρεσίας την ώρα που βρισκόταν μεταξύ του δευτέρου και του τρίτου ορόφου, οι οποίοι βρίσκονται σε ύψος 115 και 310 μέτρων αντίστοιχα, σύμφωνα με εκπρόσωπο της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

\”Στο τέλος πήδηξε, βουτώντας στο κενό\”, διευκρίνισε.

Τέτοιου είδους αυτοκτονίες \”σημειώνονται αρκετά συχνά, αλλά είναι πολύ σπάνιο κάποιος να καταφέρει να αναρριχηθεί τόσο ψηλά\”, διευκρίνισε πηγή προσκείμενη στην έρευνα.

Η διεύθυνση του Πύργου του Άιφελ αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά με τον αριθμό των αυτοκτονιών που γίνονται από το μνημείο σε σχετική ερώτηση που έκανε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Σήμερα το πρωί, η πυροσβεστική υπηρεσία επενέβη εκ νέου για να αποτρέψει άλλη απόπειρα αυτοκτονίας από τον Πύργο. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σταματήσουν μια γυναίκα περίπου 30 ετών, η οποία είχε αναρριχηθεί επίσης στον πύργο με στόχο να πηδήξει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook