Στον ΟΦΗ προχώρησαν σε μια ακόμη πρωτοτυπία, ανακοίνωσαν 3 μετεγγραφές ενώ η ΠΑΕ δεν έχει πάρει άδεια και κατα συνέπεια ΔΕΝ μπορεί να πραγματοποιεί μετεγγραφές.

Το γεγονός πως δεν υπάρχει προπονητής στην ομάδα για να εγκρίνει την έλευση των τριών από τον Ρούβα, περνάει σε δεύτερη μοίρα, αφού και στο παρελθόν προκάτοχοι του Κορωνάκη είχαν προχωρήσει σε αντίστοιχες πρακτικές.

Στην  δήλωση Κορωνάκη, μέσα από την επίσημη σελίδα του ΟΦΗ αναφέρεται :

«ΚΑΙ οι 3 παίκτες ήσαν από τους καλύτερους του Ρούβα και γενικότερα του πρωταθλήματος Γ εθνικής και πήραμε την απόφαση να ενταχθούν στην ομάδα μας. Φυσικά περιμένουμε την αυριανή απόφαση της έκτακτης συνέλευσης της Super League σχετικά με το αίτημα που έχει τεθεί από τις ομάδες που δεν εγκρίθηκε ο φάκελος αδειόδοτησης.

Όπως έχω πει και στο πρόσφατο παρελθόν, στόχος της διοίκησης είναι να αξιοποιήσει τους παίκτες που είναι στη δύναμη του ΟΦΗ.

Για το λόγο αυτό και τις επόμενες ημέρες από το προπονητή που θα έχει η ομάδα μας θα δοκιμασθούν παίκτες από την ομάδα νέων που έχουν δείξει ότι έχουν τις προϋποθέσεις να βοηθήσουν τη νέα προσπάθεια.

Κεντρικός μας στόχος παραμένει το κτίσιμο της νέας ομάδας με παίκτες ικανούς που έχουν προοπτική. Το μπάτζετ της ομάδας θα είναι χαμηλό. Ο στόχος που θα κινηθούμε στο οικονομικό προβλέπει την απεμπλοκή της ομάδας μας την προσεχή 5ετία από τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που βρίσκεται σήμερα.

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους ότι δεν μπορεί να συνεχισθεί η τακτική να δαπανώνται χρήματα που δεν έχει η ΠΑΕ-ΟΦΗ. Ο φίλαθλος κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί.

Ζητάμε σαν διοικούσα επιτροπή πίστωση χρόνου και θα κριθούμε από τα έργα μας»