Η απεγνωσμένη αναζήτηση μια 23χρονης οδοιπόρου από το Βέλγιο, η οποία αγνοείτο για δέκα ημέρες στο Νεπάλ, έφτασε σε ένα φρικιαστικό τέλος, καθώς η άτυχη κοπέλα βρέθηκε αποκεφαλισμένη στα Όρη Ιμαλάια.

Η Debbie Maveau εντοπίστηκε από τους διασώστες κοντά σε ένα μονοπάτι στο Langtang National Park, με το κεφάλι της να βρίσκεται σε απόσταση 33 εκατοστών μακριά από το σώμα της, σύμφωνα με το Agence France-Presse.

Η συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί τη τελευταία σε μια σειρά επιθέσεων και εξαφανίσεων νεαρών γυναικών που έχουν καταγραφεί στα όρη κατά μήκος των συνόρων της Κίνας.

Η υπόθεση της 23χρονης δεν άφησε αδιάφορο το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, το οποίο δημοσίευσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία προειδοποιεί τους Αμερικανούς πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συγκεκριμένη περιοχή και να μην πεζοπορούν μόνοι τους.

Η αστυνομία του Νεπάλ εξετάζει το θάνατο της Maveau ως δολοφονία, ωστόσο τα στοιχεία είναι ελλιπή. Τα εσώρουχα της ήταν ανέπαφα, οπότε αποκλείεται το ενδεχόμενο βιασμού και η κάμερα της μαζί με 100 δολάρια βρίσκονταν πάνω της, οπότε αποκλείεται και η περίπτωση ληστείας.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook