Πάρα πολλές ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Χανίων έχουν βγάλει συγχαρητήριες ανακοινώσεις προς την ΠΑΕ Πλατανιάς, για την τεράστια επιτυχία της ανόδου στη Super League.
Ανάμεσα σε κάποιες ανακοινώσεις ομάδων υπάρχουν συγχαρητήρια και στον Κισαμικό, για την άνοδό του στη Δ\’ Εθνική κατηγορία.
Αναλυτικά οι μέχρι τώρα ανακοινώσεις των ομάδων του τοπικού:

Κορωνίδα

\”Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ.Α. ΚΟΡΩΝΙΣ ΒΑΜΟΥ εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ για την τεράστια επιτυχία της ανόδου στη Super League και εύχονται καλή πορεία τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ακόμα συγχαίρει τον Π.Γ.Σ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ για την επιτυχία της ανόδου στη Δ\’ Εθνική κατηγορία και του εύχεται να πραγματοποιήσει τους στόχους του τη νέα αγωνιστική περίοδο\”.

Παλαιόχωρα

\”Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ για την επίτευξη της ανόδου στη Super League και της εύχονται κάθε επιτυχία τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ αποτελεί κόσμημα όχι μόνο για το χανιώτικο ποδόσφαιρο αλλά και για το ποδόσφαιρο της Κρήτης.
Επίσης εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Π.Γ.Σ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ για την άνοδο στη Δ\’ Εθνική κατηγορία και του ευχόμαστε καλή επιτυχία τη νέα αγωνιστική περίοδο\”.

ΔΑΑΟΧ

\”Το Δ.Σ. του Δ.Α.Α.Ο.Χ. εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ για την άνοδο στη Super League και της εύχεται καλή επιτυχία την νέα αγωνιστική περίοδο\”.

Χάλης

\”Το Δ.Σ.του Α.Ο. Χάλη Βαρυπέτρου,συγχαίρει την Π.Α.Ε. Πλατανιάς για την μεγάλη αυτή επιτυχία,την άνοδο στην Ά Εθνική.Ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις που μόνο καλό θα φέρουν για το χανιώτικο ποδόσφαιρο.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook