Μία ακόμα ανακοίνωση εξέδωσε η Παναχαϊκή με σκοπό να αναφέρει τα αίτια για την μη άνοδό της στη Super League.
Σε αυτήν χωρίς να κατονομάζεται γίνεται αναφορά στον Πλατανιά, τον οποίο χαρακτηρίζει η ανακοίνωση ομάδα κομήτη, αλλά και στο Μάλεμε, που αναφέρεται σαν λυόμενη παράγκα. 
Ακόμα γίνεται λόγος για ποδοσφαιριστές τρίτης και τέταρτης κατηγορίας που με τη βοήθεια των διαιτητών μετετράπησαν σε Ρεάλ Μαδρίτης!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
\”Όσοι μεθόδευσαν με τις στημένες διαιτησίες την μη άνοδο της Παναχαϊκής στην Super League , σήμερα πήραν την πιό υπεύθυνη απάντηση.

Σε ένα Ελληνικό ποδόσφαιρο που οι μισές ομάδες της Super League με έσοδα από 5 εως 10 εκατομμύρια ευρώ οφείλουν χρήματα σε ΙΚΑ , σε ΕΦΟΡΙΑ, σε ποδοσφαιριστές , σε προπονητές , σε γυμναστές και σε ομάδες εξωτερικού, Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή με μηδαμινά έσοδα που δεν ξεπερνούν τις 200000 ευρώ το χρόνο μέσα σε τρία χρόνια έχει εξοφλήσει όλα τα χρέη του Μακρή και του Μουτζουρούλια ,ακόμα δεν έχει ούτε μια προσφυγή ούτε από Έλληνα ούτε από ξένο ποδοσφαιριστή και παίρνει πρώτη  με άριστα την αδειοδότηση έχοντας όλες τις προϋποθέσεις για να συμμετέχει με αξιοπρέπεια στην Super League.
Αυτή την ποδοσφαιρική εταιρεία με την ποδοσφαιρική ομάδα μοντέλο το σύστημα Δούρου με συνεργούς τους Αμπάρκιολη.Θανασακούδη,Ιωαννίδη,Καμπαξή και Πασχαλίδη αποφάσισε αυτό που κέρδισε μέσα στον αγωνιστικό χώρο να μην της το δώσουν  και στην θέση της επέλεξε μία ομάδα κομήτη η οποία η οποία αγωνίζεται σε ενα γήπεδο λυόμενη παράγκα και με ποδοσφαιριστές τρίτης και τέταρτης κατηγορίας τους οποίους με την βοήθεια των διαιτητών τους μετέτρεψε σε Ρεαλ Μαδρίτης  μόνο μέσα από στημένα αποτελέσματα και όχι από την εικόνα που είχε στους αγωνιστικούς χώρους.
Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή δεν πρόκειται να αποδεχθεί αυτό το σύστημα Δούρου και κάθε μέρα θα αγωνίζεται να το εξαφανίσει και να οδηγήσει τους επίορκους στην δικαιοσύνη.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook