Νότα αισιοδοξίας εκφράζεται επίσημα πλέον από τον Α.Ο. Χανιά μετά την Γ.Σ. της Παρασκευής (29/6), αφού χαρακτηρίζεται ιστορική η απόφαση για νέα εκστρατεία εγγραφής μελών, που θα ξεκινήσει επίσημα από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που υπάρχει στο σάιτ της ομάδας:
\”Σε καλό κλίμα και με δεδηλωμένη την επιθυμία των Χανιωτών που παρευρέθηκαν να προσπαθήσουν για την επιβίωση και την αναμόρφωση του ιστορικότερου αθλητικού σωματείου των Χανίων, ολόκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά, η ομάδα των Κρητών παικτών και των Χανιωτών φιλάθλων,  ξεκινάει ευρεία και παγχανιώτικη εκστρατεία εγγραφής μελών επισήμως από τη Δευτέρα  2 Ιουλίου και μέχρι το τέλος του μήνα. Η εκστρατεία θα κλιμακωθεί με καταχωρήσεις στον Τύπο, διαφημιστική προβολή της προσπάθειας σε ηλεκτρονικά μέσα αλλά και μέσω social media και ανακοίνωση σημείων εγγραφής μελών.

Το ποσό εγγραφής ορίζεται συμβολικά και μόνο στα 5 ευρώ και περαιτέρω επαφίεται στη διάθεση των μελών και στις μηνιαίες ανάγκες και τις δυνατότητες κάθε Χανιώτη, λόγω των δυσμενέστατων οικονομικών συγκυριών και κάθε μέλος θα λαμβάνει την τιμητική ονομαστική κάρτα  μέλους του ΑΟΧ. Για εμάς μετράει η αγάπη για τον ΑΟΧΑΝΙΑ και δευτερευόντως το ύψος της  οικονομικής συμβολής.

Αυτό που θα πρέπει να τονιστεί είναι ότι με τη διαδικασία εγγραφής μελών ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά εισέρχεται στην κρισιμότερη περίοδο της ιστορίας του και ότι η ύπαρξη και η μετεξέλιξη σε πρότυπο και δυναμικό ποδοσφαιρικό σύλλογο εξαρτάται άμεσα από την επιτυχία της διαδικασίας αυτής και την ανταπόκριση των Χανιωτών.

Τρόποι άμεσης επικοινωνίας και εγγραφής: τηλ. 6947424840  υπεύθυνος κ. Γεώργιος Καμπάνης

email: info@aoxania.gr 

facebook-με μήνυμα στη σελίδα του ΑΟΧ (όπου θα περιέχονται ονομαστικά στοιχεία και αριθμός τηλεφώνου):                                                                                                                                                                                                 www.facebook.com/aoxania

Φίλαθλε του ΑΟΧΑΝΙΑ, μην αφήσεις ούτε μία ημέρα να πάει χαμένη!Αν η καρδιά σου χτυπά για αυτή την πόλη και τον Αθλητικό Όμιλο Χανιά, δώσε πνοή στην ομάδα μας με τη συμμετοχή σου, όπου και αν βρίσκεσαι!\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook