Πρωταγωνιστής του ημιτελικού του Euro αναδείχθηκε ο Μάριο Μπαλοτέλι! Ο ιταλός ποδοσφαιριστής σκόραρε δύο φορές και κατάφερε να οδηγήσει την εθνική ομάδα της χώρας του στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. 

Το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων ήταν έντονο στον χθεσινό αγώνα αφού η γειτονική Ιταλία αγωνιζόταν ενάντια στην Γερμανία και η νίκη της ήταν ανακούφιση για μας. Ωστόσο, ο Ιταλός άσος είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό και από τα παλιά..

Πριν από περίπου δύο χρόνια, ο ποδοσφαιριστής διατηρούσε δεσμό με την Μπέτυ Κουράκου. Η σχέση τους πολύ, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη γειτονική χώρα.
\"\"
Η απόσταση παρόλα αυτά δεν ευνόησε τον έρωτά τους, κουράστηκαν να πηγαινοέρχονται και έτσι γρήγορα διάλεξαν διαφορετικούς δρόμους…

\"\"
Το μοντέλο έχει επικεντρώσει την προσοχή της στην καριέρα της αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ξεχάσει τελείως τον ποδοσφαιριστή. Η Μπέτυ αποκάλυψε στη \”Μεσημεριανή Μελέτη” ότι συνεχίζουν να έχουν επαφές και να είναι φίλοι. Με τα καλύτερα λόγια μίλησε το μοντέλο για τον πρώην συντροφό της μάλιστα είπε πως το καλοκαίρι τον περιμένει στα ελληνικά νησιά…

Δες φωτογραφίες της Ελληνίδας που \”σκόραρε\” στην καρδιά του Μάριο:

\"\"

\"\"

\"\"


\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook