Ο αγώνας για τη συλλογή χρημάτων για τον 23χρονο Μιχάλη συνεχίζεται και στην πόλη της Σητείας.

Μια σπάνια ασθένεια που έχει να κάνει με τον εγκέφαλο έχει οδηγήσει τον νεαρό 4 φορές σε χειρουργείο. Το επιθυμητό αποτέλεσμα όμως δεν έχει έρθει και οι γονείς του αναζήτησαν αλλού τη λύση στο πρόβλημα του παιδιού τους.

Πιο συγκεκριμένα απευθύνθηκαν σε ινστιτούτο της Γερμανίας που, όπως τους ενημέρωσαν, μπορούν να αναλάβουν το παιδί τους. Εδώ όμως έρχεται η σκληρή γραφειοκρατία της χώρας!
Λένε στους γονείς του ότι δεν χρειάζεται να πάνε στο εξωτερικό και ότι το παιδί μπορεί να θεραπευθεί στην Ελλάδα. Επίσης η επιτροπή του Ε.Ο.Π.Υ.Υ δεν δικαιολογεί τη μετάβαση του νεαρού στο εξωτερικό. Η υγεία του παιδιού κρέμεται κυριολεκτικά από μια απόφαση που θα έπρεπε να έχει παρθεί.

Όσο αυτοί καθυστερούν και δεν δικαιολογούν τη μετάβαση, το παιδί έχει αρχίσει ήδη να χάνει το φώς του και τη μνήμη του!

Έτσι το κόστος της μεταφοράς και του επόμενου χειρουργείου είναι πολύ μεγάλο για την οικογένεια που ήδη έχει δαπανήσει πολλά χρήματα.

Για το πρόβλημα έχει ήδη ενημερωθεί ο σύλλογος καρκινοπαθών «Στηρίζω» που έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες στήριξης.

Επίσης για το σκοπό αυτό έχει ανοιχτεί λογαριασμός στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα ο οποίος είναι: 777888

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν τον Μιχάλη, μπορούν είτε να καταθέσουν χρήματα στο λογαριασμό της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας είτε να επικοινωνήσουν με το συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας κ. Καμινάκη Μάνο στο τηλέφωνο: 6974032075.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook