Στη σύλληψη συνολικά  οχτώ ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Χερσόνησο για σωρεία παραβάσεων που σχετιζονται με την λειτουργία νυχτερινών καταστημάτων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ελέγχων, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου, κατελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου, τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 32,34 και 41 ετών, να λειτουργούν ως νόμιμοι εκπρόσωποι, κατά περίπτωση, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στερούμενοι άδειας ιδρύσεως και λειτουργίας από την αρμόδια αρχή και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου.

Για την πάταξη του φαινόμενου της όχλησης διερχόμενων πολιτών, να δεχθούν υπηρεσίες εστίασης-αναψυχής από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (άγρα πελατών), κατελήφθησαν δυο ημεδαποί ηλικίας 36 και 59 ετών, 20χρονος αλλοδαπός Υπήκοος Μ. Βρετανίας και 21χρονος αλλοδαπός Υπήκοος Ιρλανδίας, να προτρέπουν διερχόμενους πολίτες με διάφορες χειρονομίες, υποδείξεις, προτροπές, οι οποίοι και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Επίσης, συνελήφθησαν τρεις  ημεδαποί ηλικίας 27, 33 και 41 ετών, διότι κατελήφθησαν να έχουν εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία σε υψηλή ένταση στερεοφωνικό συγκρότημα με μεγαφωνικές εγκαταστάσεις, χωρίς να έχουν εφοδιασθεί με άδεια μουσικών οργάνων.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.