Μέσα σε λιγότερο από δύο ημέρες ο Α.Ο. Χανιά έχει καταφέρει να εγγράψει ήδη 102 μέλη, ενώ όπως αναφέρεται σε σχετική δημοσίευση στο σάιτ της ομάδας έστειλαν τα στοιχεία τους για να γίνουν μέλη της ομάδας και άνθρωποι από Ν. Ζηλανδία, Αυστραλία, Γερμανία και Κύπρο.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:
\”Ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά μέσα σε  λιγότερο από δύο ημέρες απέκτησε ήδη 102 νέα μέλη με πλέον χαρακτηριστικές τις περιπτώσεις Χανιωτών που απέστειλαν μήνυμα με τα ονομαστικά στοιχεία και το τηλέφωνο τους στη σελίδα https://www.facebook.com/aoxania από τη Ν. Ζηλανδία, την Αυστραλία, τη Γερμανία και την Κύπρο.

Υπενθυμίζουμε ότι για εμάς σημαντική είναι η συμμετοχή στο πρωτοποριακό για τα δεδομένα των Χανίων εγχείρημα και δευτερευόντως το ύψος της οικονομικής συμβολής, για αυτό άλλωστε η εγγραφή ορίσθηκε συμβολικά στα 5 ευρώ.

Ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά ημέρα με την ημέρα ανακτά τη δυναμική του και την επαναδραστηριοποίηση παλαιών Αοχιτών που για τον έναν ή τον άλλο λόγο είχαν απομακρυνθεί από την ομάδα των Χανιωτών.

Υπενθυμίζουμε ότι υπεύθυνος για την εγγραφή νέων μελών είναι ο κ. Καμπάνης Γεώργιος και οι ενδιαφερόμενοι να πλαισιώσουν τις τάξεις του Αθλητικού Ομίλου Χανιά μπορούν να επικοινωνούν μαζί του στο τηλέφωνο 6947424840.

Κάθε εγγραφή νέου μέλους δίνει χωρις αμφιβολία ώθηση στον ΑΟΧΑΝΙΑ!\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook