Οι προσδοκίες της κ. Εργίνας Καναβάκη υπεύθυνης του προγράμματος «Future Library Διαδρομές με πυξίδα τη Βιβλιοθήκη», ευοδώθηκαν και η παρακάτω επιθυμία που είχε εκφράσει στην πρόσκληση που απηύθυνε στα παιδιά της πόλης του Αγίου Νικολαόυ, έγινε πραγματικότητα: «Αφήστε για λίγο τη βουτιά στη θάλασσα…Ώρα για βουτιά …. στον υπέροχο κόσμο του βιβλίου!”.
Η συμμετοχή των παιδιών ήταν μεγάλη, η Κουνδούρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη γέμισε από χαρούμενες φωνές και κέφι! Όλα τα παιδιά πήραν μέρος στις δημιουργικές δραστηριότητες που είχαν προετοιμάσει οι εθελόντριες παιδαγωγοί.
\"\"

Οι Ανδριάνα Κοντοπαυλάκου νηπιαγωγός και η Νατάσα Δολαψάκη δασκάλα, αφηγήθηκαν με θαυμάσια θεατρική ερμηνεία το παραμύθι «Ένας για όλους και όλοι για έναν» της Μπριγκίττε Βένιγκερ και ζωντάνεψαν στην κυριολεξία, το ποντικάκι Μαξ και την παρέα του.

\"\"

Αμέσως μετά ακολούθησε παιδαγωγική συζήτηση με τα παιδιά με θέμα «τη φιλία» και στη συνέχεια έπαιξαν ομαδικά παιχνίδια διασκεδάζοντας τους μικρούς μας φίλους.

\"\"

Το πρόγραμμα «Future Library Διαδρομές με πυξίδα τη Βιβλιοθήκη», θα συνεχιστεί και κάθε Δευτέρα θα πραγματοποιούνται διαφορετικές δραστηριότητες για τα παιδιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook