Μια ολόκληρη χασισοφυτεία που είχε καλλιεργήσει με υδροπονική μέθοδο (skang) διατηρούσε μέσα στο σπίτι της στη Δράμα μια 39χρονη Ελληνίδα. Για να μην εντοπίζεται, μάλιστα, ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος, τον είχε αποκλείσει από το υπόλοιπο κτίσμα και η μοναδική πρόσβαση ήταν μέσα από μια… ντουλάπα!

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Δράμας, όμως, είχαν πληροφορίες για την κρυφή δραστηριότητα της 39χρονης και έκαναν έρευνα στο σπίτι της. Όταν ανακάλυψαν τη μυστική κρύπτη στην ξύλινη ντουλάπα και μπήκαν στο κρυφό δωμάτιο, έμειναν άφωνοι καθώς αντίκρισαν μια μεγάλη χασισοφυτεία από 75 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης ύψους από 20 ως 50 εκατοστά το καθένα και μια πανάκριβη εγκατάσταση με την οποία εξασφαλιζόταν ο απαραίτητος εξαερισμός και ο ειδικός φωτισμός της!

*** Παρόμοια αυτοσχέδια εγκατάσταση, αλλά χωρίς τα εντυπωσιακά μέτρα ασφαλείας της προηγούμενης, είχε τοποθετήσει και ένας 56χρονος στο σπίτι του στο Καλαμπάκι Δράμας, όπου είχε καλλιεργήσει μια μίνι χασισοφυτεία με επτά δενδρύλλια ύψους από 20 ως 50 εκατοστά το καθένα. Στην κατοχή του βρέθηκε και μία σακούλα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 11,6 γραμμαρίων. Και οι δυο συλληφθέντες προσήχθησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας που τους άσκησε δίωξη και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook