Η απάντηση στον χαρακτηρισμό του Γιώργου Δώνη προς τον Μπούντιμιρ, ήρθε από τον παράγοντα του ΑΠΟΕΛ, Τάκη Αντωνίου, ο οποίος ανέφερε πως ο Έλληνας τεχνικός δεν κάνει σωστά την δουλειά του καθώς ήθελα να αποκτήσει έναν απατεώνα.

Τον χαρακτηρισμό αυτό είχε χρησιμοποιήσει ο Γιώργος Δώνης για τον Κροάτη επιθετικό, για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην κυπριακή ομάδα αντί του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis»:Για το γεγονός ότι ο Μπούντιμιρ προτίμησε τον ΑΠΟΕΛ αντί του ΠΑΟΚ:

«Ο Μπούντιμιρ είναι παίκτης μας από εχθές. Δεν μπορώ να πω ότι με τα σημερινά δεδομένα αποτελεί απορία γιατί επέλεξε τον ΑΠΟΕΛ αντί του ΠΑΟΚ.

Παλιά βέβαια θα ήταν δύσκολο αυτό. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιρικός προορισμός και πολλοί ποδοσφαιριστές θέλουν να έρθουν σε εμάς».

Για το γεγονός ότι ο Γιώργος Δώνης αποκάλεσε τον Μπούντιμιρ απατεώνα: «Ο καθένας έχει τον τρόπο του να εκφράζεται και είναι υπεύθυνος για τα όσα δηλώνει.

Δεν μπορώ να πάρω καμιά ευθύνη. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μάλλον δεν μπορεί να κάνει σωστά την δουλειά του γιατί σύμφωνα με τον ίδιο πήγε να
αποκτήσει έναν απατεώνα. Είναι πολύ σκληρό αυτό που είπε. Στον ποδοσφαιρικό χώρο ξέρουμε πόσο ανταγωνιστικά είναι τα πράγματα και πόσο ρευστά.

Το γεγονός είναι ότι ο κ. Δώνης ήθελε τον παίκτη μέχρι την τελευταία στιγμή και μόλις δεν τον πήρε τον αποκάλεσε απατεώνα».

Πως χειρίστηκε τις διαπραγματεύσεις ο ΑΠΟΕΛ:

«Ταυτόχρονα μιλούσε και με εμάς και αυτό το κάνουν όλοι. Κάνουν τη δουλειά τους και αυτοί και λειτουργούν με τον γνωστό τρόπο που λειτουργούν οι ποδοσφαιριστές και οι μάνατζερ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook