Τελευταία ενημέρωση: 20:35

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 34χρονου Πρίαμου Ξυδάκη, στις 24 Ιουνίου, στον Προφήτη Ηλία, καθώς ασφαλείς πληροφορίες θέλουν τα αποτελέσματα του γενετικού υλικού που βρέθηκαν πάνω στο όπλο που παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές 2 μέρες μετά το μακελειό, να βρίσκονται από το μεσημέρι στα χέρια των εισαγγελικών αρχών. 
 
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την υπεράσπιση του 52χρονου κρεοπώλη, η πρώτη έκθεση της Διεύθυνσης εγκληματολογικών υλικών δείχνει ότι το όπλο φέρει  αποτυπώματα και γενετικό υλικό του 34χρονου Πρίαμου Ξυδάκη και του μάρτυρα που παρέδωσε το φονικό εργαλείο στις αρχές ένα 24ωρο αργότερα, ενώ απουσιάζει κάθε ίχνος γενετικού υλικού του 17χρονου και του πατέρα του.

Η εξέλιξη αυτή φέρνει τα πάνω κάτω στην υπόθεση καθώς επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί από την πλευρά του 52χρονου κρεοπώλη, ότι με αυτό το όπλο ο 34χρονος πυροβόλησε εναντίον του και του 17χρονου γιού του.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ο 17χρονος και ο αδελφός του 52χρονου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν έπειτα από τη συνεδρίαση του Δικαστικού Συμβουλίου πριν από λίγα λεπτά ο 17χρονος γιος και ο μεγάλος αδελφός του 52χρονου κρεοπώλη .

Τα δύο άτομα θα πρέπει να εμφανίζονται κάθε εβδομάδα στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ τους απαγορεύτηκε η έξοδός τους από τη χώρα καθώς επίσης και η διαμονή τους στον Προφήτη Ηλία.
Να σημειωθεί ότι στον καθένα επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 15 χιλιάδων ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες προφυλακιστέος κρίθηκε ο ένας εκ των δύο αδελφών του 52χρονου κρεοπώλη από τον Προφήτη Ηλία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του πατέρα του Πρίαμου Ξυδάκη ενώ για τον άλλο αδελφό και τον γιο του δράστη συνεδρίασε πριν από λίγη ώρα το Δικαστικό Συμβούλιο καθώς χθες υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα.

 Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook