Τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν κοντά στον Πλατανιά επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς.
Ο Σέρβος αμυντικός μέσος μίλησε στην ιστοσελίδα gentikoule.gr και αναφορικά με τη συμφωνία με τη χανιώτικη ομάδα ανέφερε τα εξής:

«Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο. Έπρεπε να δω τι θα κάνω και να εξετάσω τις άλλες επιλογές που είχα. Με τον Πλατανιά είμαστε πολύ κοντά αλλά δεν θέλω να πω τίποτα αν δεν υπογράψουμε πρώτα».

Για την αποχώρησή του από τον ΟΦΗ είπε: «Σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έπρεπε να σκεφτώ το οικονομικό κομμάτι και την οικογένεια μου. 2,5 χρόνια αυτά που περάσαμε στην ομάδα δεν μπορώ να τα ζήσω ξανά. Έχω και μια οικογένεια που με ακολουθεί».
Για τον κόσμο του ΟΦΗ σημείωσε:  «Άλλαξα πολλές ομάδες αλλά έχω πει ξανά ότι ο καλύτερος κόσμος που έχω συναντήσει, είναι αυτός του ΟΦΗ. Αν ήταν λίγο διαφορετική η κατάσταση πιστεύω ότι κανένας δεν θα έφευγε από την ομάδα».
Για την κατάσταση που έχει φτάσει η πρώην-πλέον-ομάδα του τόνισε: «Είναι κρίμα αυτό που περνάει ο ΟΦΗ όμως και εγώ αλλά και τα άλλα παιδιά που φεύγουμε, πριν πάρουμε αυτήν την απόφαση σκεφτόμασταν τον ΟΦΗ. Πιστεύω πως κανένας δεν θα έφευγε αν ήταν καλύτερα τα πράγματα».
Για τις καλύτερες στιγμές του στον ΟΦΗ ανέφερε: «Προσπαθήσαμε να πάμε τον ΟΦΗ εκεί που του αξίζει. Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα η ομάδα θα ήταν πολύ ψηλότερα. Ακόμα θυμάμαι πως πήραμε την άνοδο και με τόσα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε. Δεν θα ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου τον ΟΦΗ και όσα ζήσαμε το περσινό καλοκαίρι» 
Για την επιστροφή του σαν αντίπαλος στο \”Γεντί Κουλέ\” είπε: «Σίγουρα θα είναι λίγο περίεργο το συναίσθημα όμως αυτά είναι μέσα στην ζωή και κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook