Ήταν μια από τις πλέον κρίσιμες Γ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ. Τα σενάρια όλες τις τελευταίες ημέρες έδιναν και έπαιρναν, ωστόσο όλα κύλησαν -σχεδόν- ομαλά και στο τέλος προέκυψε διοίκηση.

Μπορεί τα πρόσωπα που θα σχηματίσουν το επόμενο Δ.Σ. της ΠΑΕ να μην προκαλεί…ενθουσιασμό, αφού καθαρόαιμος επενδυτής δεν υπάρχει, ωστόσο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι έστω και μέσα από τις δυσκολίες, ο ΟΦΗ θα διοικηθεί.

Τα πρόσωπα που απαρτίζουν το Δ.Σ. είναι οι: οι Νίκος Μαχλάς, Κώστας Τουγλής, Μιχ. Λελεδάκης,Κώστας Κλάδος,Χάρης Γεωργακάκης,Ανδρέας Μανουσάκης, Μάνθος Πουλινάκης, Νίκος Τσαμπουράκης. και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη.

Οι περισσότεροι έχουν βρεθεί ξανά σε παρόμοια θέση, με ορισμένους να έχουν διοικήσει τον σύλλογο. Μια τέτοια περίπτωση είναι του Νίκου Μαχλά, ο οποίος επέστρεψε μετά από απουσία λίγων μηνών και ενώ το πέρασμα του μόνο επιτυχημένο δεν είχε κριθεί.

Από τους υπόλοιπους ξεχώρισε η περίπτωση του επιχειρηματία Κώστα Κλάδου ο οποίος μιλώντας στους μετόχους είπε:

\’\’Σας διαβεβαιώνω ότι ο ΟΦΗ έχει ελπίδες.

Είναι άνω του μέσου όρου των βιώσιμων εταιρειών.

Δεν έχω δικαίωμα να κατηγορήσω κανένα. Αλλα να ευχαριστήσω όλα τα διοικητικά συμβούλια, που έχουν συμβάλει η ομάδα να είναι στην Α’ Εθνική. Μπορεί να γίναν λάθη, αλλά δεν έγιναν απο πρόθεση. Εγιναν απο αμέλεια και απο τις καταστάσεις που υπήρχαν. 

Είμαι γνωστης στις ανώνυμες εταρείες. Η ομάδα πρέπει να χωριστεί στα αγωνιστικά και στα διοικητικά.

Αυτά τα δυο είναι ένα. Η βάση υπάρχει στον ΟΦΗ.\’\’

Ο Νίκος Μαχλάς τόνισε :\’\’Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας Ξέρουμε πως το εργο είναι δύσκολο και χωρίς ομόνοια δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα. 

Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο και από εδώ μέσα θέλω να φύγουμε με μία νότα αισιοδοξίας. Δεν θα αφησουμε κανένα να προσβάλει την ομάδα.

Θέλω να είστε κοντά και όλοι μαζί θα παλέψουμε για το καλό του ΟΦΗ.\’\’

Νωρίτερα ο Σήφης Κορωνάκης στην αρχή της διαδικασίας είπε : \’\’Ποτέ δεν είπα ότι θέλω η ομάδα να πέσει περιφερειακό.

Ο Τουγλής μας είχε πεί στο θέμα της αδειοδότησης ότι θα φέρει 160 χιλ. ευρώ. Αυτά δεν ήρθαν ποτέ.

Οταν ακούτε Τουγλής ειναι Κουράκης.Πήγα στον Κουράκη και μίλησα. Του είπα ότι το καράβι βουλιάζει και η ομάδα χρειάζεται βοήθεια. Μου είπε να πάω στον κ. Ξημέρη, να πάρει δάνειο όπως πήρε και αυτός για τον ΟΦΗ. Του είπα ότι έχει υποχρέωση να βοηθήσει τον ΟΦΗ.

Οταν έγινα πρόεδρος εξαφανίστηκαν όλοι.Στον Μαχλά που τον αγαπάω πολύ, θέλω να πώ ότι έδωσε χαρές στο σωματείο μας.

Ομως θα του πώ ότι και αυτόν τον φάγανε. Είχε διάθεση να βοηθήσει τον ΟΦΗ, αλλά έκανες λάθη.\’\’ 

Η διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα αύριο Πέμπτη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook