Με μια μάγκικη εμφάνιση και με 10 παίκτες από το 45\’ η Εθνική ομάδα Νέων πήρε τη νίκη στην παράταση επί της Αγγλίας με 2-1 και βρέθηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U-19!
Τα παλικάρια του Κώστα Τσάνα προηγήθηκαν στο 38\’ με κεφαλιά του Μπουγαΐδη αλλά στο 45\’ ο Δανός Κεν Χάνσεν ανακάλυψε πέναλτι του Καπίνο πάνω στον Αφόμπ, αποβάλλοντας μάλιστα και τον Έλληνα γκολκίπερ.
Θέση κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Διούδης, που με εξαιρετική απόκρουση αρνήθηκε το γκολ στον Χολ.
Ο νεαρός τερματοφύλακας του Άρη και της Εθνικής Νέων πραγματοποίησε εκπληκτικές αποκρούσεις, όμως \”νικήθηκε\” με κεφαλιά στο 58\’ από τον Αφόμπ.
Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου \”μίλησε\” η ελληνική ψυχή και ο Λυκογιάννης με απίστευτης ομορφιάς γκολ στο 108\’ έστειλε την Ελλάδα στον τελικό της διοργάνωσης.
ΑΓΓΛΙΑ (Μπλέικ): Τζόνστοουν, Ντάιερ (57\’ Γκάρμπατ), Ρόμπινσον, Κιν, Θορπ, Μπάρκλι, Τσαλόμπα, Μπεραχίνο (76\’ Ρέντμοντ), Χολ, Αφόμπε, Λούντστραμ (91\’ Θορν)

ΕΛΛΑΔΑ (Τσάνας): Καπίνο, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλλας, Φουρλάνος (71\’ Μπουχαλάκης), Διαμαντάκος (45\’+3 Διούδης), Κατίδης (104\’ Μπακασέτας), Γιαννιώτας, Λυκογιάννης, Κουρμπέλης

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook