«Μία σημαντική διοργάνωση, το «13th Forthnet Group Beach Volley Tournament» θα διεξαχθεί στα Χανιά το τριήμερο 13-15 Ιουλίου στην παραλία των Αγίων Αποστόλων», τόνισε σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα 13/7/2012 στο Δημαρχείο Χανίων, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Λειψάκης παρουσία του Αντιπροέδρου της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. –Κ.Α.Μ. , Νικόλαου Βλαζάκη , του επικεφαλής του γραφείου τύπου του ομίλου forthnet, Γιώργου Γεωργαντζή, της Δ/ντριας Εταιρικής επικοινωνίας Forthnet, Τίνας Κουτσογιάννη, του ειδικού συνεργάτη Forthnet Group sports events Μιχάλη Τριανταφυλίδη, και του Μπάμπη Λίντου εκ μέρους του Συλλόγου Βeach Volley Νέας Κυδωνίας.

Ο κ. Λειψάκης καλωσόρισε στην πόλη μας το Forthnet Group Beach Volley Tournament, και κάλεσε τους Χανιώτες και τους επισκέπτες του Νομού να παρακολουθήσουν τους αγώνες ενός αθλήματος που συνεχώς μεγαλώνει και αποκτά όλο και περισσότερους φίλους.

Ο κ. Νίκος Βλαζάκης με τη σειρά του είπε ότι είναι ευκαιρία για όλους να χαρούν τις ελληνικές παραλίες και τη θάλασσα, αλλά παράλληλα να απολαύσουν και θέαμα.

Ο κ. Γιώργος Γεωργαντζής είπε ότι είναι μεγάλη τιμή που βρίσκονται στα Χανιά για το 13ο Forthnet Group και τόνισε ότι ο όμιλος δεν μένει μόνο στις μεγάλες διοργανώσεις αλλά στηρίζει και τις μικρότερες ενισχύοντας τον ερασιτεχνικό αθλητισμό .

Η κα Τίνα Κουτσογιάννη ανέφερε ότι η διοργάνωση γίνεται με την συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης ( ΕΟΠΕ) και την επίβλεψη του πρώην διεθνή αθλητή βόλεϊ Μιχάλη Τριανταφυλλίδη και προσκάλεσε τον κόσμο να απολαύσει ένα υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Ο κ. Μιχάλης Τριανταφυλίδης χαρακτήρισε τα Χανιά πρωτεύουσα του Beach Volley, εφόσον διαθέτει πολύ καλές αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και ανθρώπους που λατρεύουν το άθλημα , όπως ο αθλητικός σύλλογος της Νέας Κυδωνίας .

Φέτος θα συμμετέχουν πάνω από 52 ομάδες και πρόκειται για το μεγαλύτερο αγωνιστικό γεγονός Beach Volley στην Ελλάδα .

Ο κ. Μπάμπης Λίντος ανέφερε τέλος ότι «ο σύλλογος beach volley έχει επιδείξει μεγάλο έργο με πολύ κόπο και προσωπική δουλειά και πλέον η εικόνα αλλά και οι άλλοι μιλάνε για αυτούς».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook