Με περιοριστικούς όρους είχε αποφυλακιστεί τον Αύγουστο του 2011 από τις φυλακές Κορυδαλλού ο 30χρονος Αλβανός με το πλούσιο παρελθόν στις διαρρήξεις, αλλά δεν… συνετίστηκε! Αντίθετα, οργάνωσε σπείρα η οποία είχε ρημάξει τουλάχιστον 15 σπίτια στη Βοιωτία, χτυπώντας ένα κάθε… τρεις ημέρες!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λιβαδειάς που ερευνούσαν μια αλυσίδα διαρρήξεων οι οποίες είχαν γίνει από τα τέλη Μαΐου στις περιοχές Θεσπιές, Μαυρομάτι, Βάγια, Λιβαδειά, Αγία Άννα, Άσκρη, Αλίαρτο, Αγία Παρασκευή και Άγιο Γεώργιο Βοιωτίας, ανακάλυψαν ότι ο 30χρονος είχε αφήσει τα… διαπιστευτήριά του. Έτσι, σχηματίστηκε σε βάρος του άλλη μια δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς, ενώ συνεχίζουν τις έρευνες για να ανακαλύψουν τα στοιχεία των συνεργών του και να εξακριβώσουν αν εμπλέκονται και σε άλλες διαρρήξεις.

Η λεία της σπείρας από τις 15 διαρρήξεις που εξιχνιάστηκαν, φτάνει τα 6.530 ευρώ και 5.000 δολάρια σε μετρητά, πλήθος κοσμημάτων αξίας άνω των 22.000 ευρώ, ένα κυνηγετικό όπλο με 300 φυσίγγια, δύο φορητούς υπολογιστές, μία βιντεοκάμερα, τρία κινητά τηλέφωνα και πολλά προσωπικά έγγραφα και μικροαντικείμενα! Ο 30χρονος Αλβανός είχε συλληφθεί και τον Ιούλιο του 2008 για σωρεία διαρρήξεων σε περιοχές της Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Φωκίδας. Στις 4 Απριλίου 2011 είχε συλληφθεί για άλλη μια διάρρηξη στη Θήβα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Λιβαδειάς!

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook