Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και ενισχυμένο μελτέμι, περιμένουμε την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 23 έως 28 βαθμούς και στα ορεινά από 20 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις βορείων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό. Στο Λιβυκό οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και κατά τόπους πολύ θυελλώδεις 9 μπ.

Ηράκλειο

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 24 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 19/7, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 24 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Χανιά

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 28 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 19/7, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 28 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 24 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 19/7, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ιεράπετρα

Καθαρός θα είναι σήμερα ο ουρανός στην Ιεράπετρα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 24 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης 7 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 19/7 το σκηνικό του καιρού θα διατηρηθεί με κύριο χαρακτηριστικό και πάλι τους ισχυρούς βοριάδες ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι 31 βαθμούς Κελσίου

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook